Er zijn 29.498 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid
2 weken geleden

1 dag levering en ook nog kwaliteits product.

2 weken geleden

De bezorging was erg onduidelijk en werd uiteindelijk een dag uitgesteld toen wij niet thuis waren. De onduidelijke mailtjes zorgden voor onrust. Uiteindelijk is het bij de buren bezorgd en is het goed gekomen.

Helaas mis ik een kabel usb A-B naar USB-up

2 weken geleden

Dit keer ben ik heel ontevreden. Ik had een tweede kans printer besteld maar die was overduidelijk niet gecontroleerd door Coolblue. Een intensief gebruikt apparaat zonder netsnoer. Verkeerde kleur, slordig verpakt en of hij het doet, was niet te controleren. Slechte beurt Coolblue! Dat ben ik niet van jullie gewend.

2 weken geleden

IK had een nieuwe headset nodig. Snel gevonden en besteld. Enige minpunt PostNL. Heeft het pakketje op het verkeerde PostNL afhaalpunt neergezet. Dus via een omweg moeten ophalen

Op tijd geleverd.

2 weken geleden

mijn Dyson luchtververser ging kapot op de heetste dagen van juni. Ik heb hem toen zo snel mogelijk ter reparatie naar de winkel gebracht. Daar heeft ie een week gestaan vóórdat ie opgestuurd is. Daar heb ik over gebeld; “kan gebeuren” was t antwoord. Daarna bleef t lang stil. Nog eens gebeld: wat bleek? Dat is net zo terugkomen terwijl ik een weekje weg ben. Een weekje hoog in de bergen, zonder 5g bereik. Erover geappt met service desk; “dat kan niet anders”; ik heb aangegeven dat niet te willen. Dat dan mijn Dyson in de buitenlucht staat. Dat is niets meegedaan; hij is geleverd en voor mijn deur gezet. Kon gejat worden of natgeregend worden. Gelukkig heb ik lieve buren van paar huizen verderop die m in huis hebben genomen. Daar staat dat grote ding nu in hun gang. Dat geeft me onprettig gevoel. Ben altijd een tevreden klant van coolblue; dit is alleen slechte ervaring.

2 weken geleden

Nog altijd maken ze waar wat ze beloven. Goed advies en super snelle levering! Echt een betrouwbaar bedrijf!

2 weken geleden

Alles is prima naar wens verlopen

2 weken geleden

Fojn geholpen door Melle Goede uotleg en advies.

2 weken geleden

Maar niet met de bezorging van DHL. Die zetten de doos beneden in het portiek en we mochten hem zelf naar boven sjouwen. Beneden peil!!

2 weken geleden

De volgende dag al bezorgd en bezorger heeft de zware doos gezet waar ik hem wilde graag wilde (ivm rolstoel kon ik het niet aanpakken)

3 weken geleden

Heel goed snel bezorgd en nam zonder aangegeven te hebben de oude tv mee

3 weken geleden

Snelle levering met duidelijke communicatie over leveringsdatum en tijdstip .

3 weken geleden

Goede kennis van zaken en een snelle levering.

3 weken geleden

Redelijk tevreden....wanneer je als winkel aanbied dat er op zondag geleverd wordt en dan na bestellen dit niet waar kan maken is een beetje jammer

3 weken geleden

Bestelling snel op te halen bij vriendelijke medewerkers en met een heerlijk kopje koffie. Uiteindelijk wilde ik de opbergtas toch niet hebben en werd dat ook netjes en snel opgelost.

snel en correct geleverd

Tevreden zoals altijd!!

3 weken geleden

Superblij met de bezorging en de tv

3 weken geleden

Slechte aftersale service en niet deskundig monteur die lamgskomt.

3 weken geleden

goede keuze mogelijkheid, snelle levering

3 weken geleden

Over het algemeen prima maar deze keer even niet!!! Ik plaats een bestelling op de website voor een bepaald bedrag, vul alles in en betaal. Krijg ik een mail dat ik nog 5€ moet betalen! Echt belachelijk dat je na het afronden van een bestelling een mail krijg dat je nog extra moet betalen… pure misleiding. Volgende keer denk is dus wel 2 x voor ik ga bestellen of annuleer de bestelling alsnog!

Goede service

3 weken geleden

Chaotisch geholpen en bij een vraag studeert er gewoon op jullie site gekeken voor een vergelijking die ik zelf ook al had gedaan.

snelle levering

3 weken geleden

Niet tevreden met de bezorging. Terwijl wij thuis waren heeft de bezorger niet aangebeld. Omdat de hond blafte zijn we gaan kijken en vonden we broodmachine bij de voordeur op de grond. Als de hond niet geblaft had, had iemand zo maar de doos mee kunnen nemen. DHL mag hier wel op gewezen worden.

3 weken geleden

Kreeg mooie korting op mijn smartwatch

3 weken geleden

Duidelijke website en snelle levering !

3 weken geleden

Coolblue is fantastisch. Altijd op tijd, nooit problemen en hele vriendelijke klantenservice. Heel fijn