Er zijn 29.499 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid
5 maanden geleden

Ik bestelde een soundbar bij CB. Via DHL werd op mijn naam een TV bezorgd. Dat had ik niet besteld, dus direct retour gegeven met DHL. Daarna gebeld met klantenservice. Die vertelde dat DHL had gemeld dat het product retour komt. Klantenservice vertelt me dat ik moet wachten tot de tv bij CB in het magazijn is voordat de soundbar wordt verstuurd. Na 4 dagen zie ik dat DHL de tv bij CB heeft bezorgd. Maar ik krijg geen bericht van CB. Daarom de klantenservice gebeld. Zij moest e.e.a. uitzoeken. Dat duurde 25 minuten en zonder antwoord werd de verbinding verbroken. De 2e klantenservice ging het uitzoeken. TV was niet terug gemeld in het systeem van CB. Er stond wel dat DHL de tv had bezorgd. Toen kon ik kiezen: geld terug of alsnog de soundbar. Ik koos de soundbar en klantenservice ging het regelen. Aan het eind van de middag kreeg ik een mailtje: De soundbar is niet op voorraad. U hoeft niet langer te wachten en krijgt uw geld terug. De wet van Murphy is van toepassing: 4 weken geleden kocht ik een 2e kans TV. Alle gegevens van de vorige eigenaar stonden erop en met een pincode beveiligd. CB niet bereikbaar vanwege drukte. Uiteindelijk met hulp van Samsung de TV weer op fabrieksinstellingen kunnen zetten. Na alle positieve ervaringen is dit behoorlijk balen.

5 maanden geleden

Pakket niet afgeleverd omdat ik zogenaamd niet thuis zou zijn. Ik kreeg nog een bericht wij zijn over 15 minuten bij u. Pakket werd afgeleverd bij ophaal punt. Dat was niet de afspraak. Doet Bol.com het beter.

Prima levering

6 maanden geleden

Ik heb een Appletv kastje besteld plus een daarbij aanbevolen kabel. Maar aan die kabel heb ik niets, het had een HDMI-kabel moeten zijn.

6 maanden geleden

Nemen oude apparaat niet mee terug. Moet sjouwen met oude magnetron van 27Kg. Heel slecht!

Zeer snelle service

6 maanden geleden

Prima levering, lekker snel ook ;-)

6 maanden geleden

Duidelijke website. Duidelijke communicatie. Top service!

Snelle en makkelijke website

6 maanden geleden

Fijn dat een aantal producten geleverd zijn, maar niet binnen de beloofde termijn. En we zijn nog steeds in afwachting van de volledige bestelling

Gewoon fijn contact

6 maanden geleden

Snelle levering en op tijd en vriendelijke heren thank you

6 maanden geleden

Altijd fijn om iets te kopen bij Coolblue

6 maanden geleden

Goede prijs en artikel snel ontvangen.

Snel geleverd!

6 maanden geleden

Zeer effectiefe en snelle service. Het juiste product gekregen om mijn probleem op te lossen. En als het njet had gewerkt had ik terug kunnen komen.

6 maanden geleden

Voor uitbreiding van de capaciteit van mijn NAS heb ik de twee hhd's van 3TB vervangen door exemplaren van 10 TB. Om de 3 TB exemplaren van Linux naar Windows om te zetten en daarna te gebruiken voor opslag van data bestelde ik bij Coolblue een ACT AC1500 2,5"/3,5'' SATA Docking Station. De volgende dag in huis en het werkt perfect!

6 maanden geleden

ik had een Apple Watch besteld die in de aanbieding was maar in het winkelmandje kwam de oude prijs tevoorschijn. Na heel wat over en weer mailen heb ik uiteindelijk de hoogste prijs moeten betalen. Terwijl de aanbieding nog steeds in de app en op de site stond. Totaal geen coulance vanuit uw bedrijf. Dit was dan ook de laatste keer dat ik iets bij Coolblue besteld heb.

6 maanden geleden

Fijn bedrijf snel en altijd volgens afspraak.

Supersnelle levering!

6 maanden geleden

Makkelijk bestelproces, snel verzonden. Fijn dat er retourgestuurde producten gekocht kunnen worden.

6 maanden geleden

Was vergeten waarom ik er niet graag winkel dus onlangs zaken gedaan. Was een vreselijke ervaring met een nare nasmaak die nog lang zal blijven hangen. Als je er over wilt vragen, krijg je die nare chatbot om de oren met psychologische communicatietechnieken die je in plat Nederlands vertaald , verteld dat je niet op service hoeft te rekenen.

6 maanden geleden

Goede informatie en snelle levering.

6 maanden geleden

Eigenlijk niet normaal: zondagavond besteld, maandag rond de middag al in huis!! Hoe bedoel je snel sneller snelst!

Snelle levering,goed verpakt

6 maanden geleden

Superbedrijf, goede service. Makkelijk bestellen, snelle levering. Prima prijzen.

Snel en vriendelijk

6 maanden geleden

Ondanks een wat ingewikkeld traject met reparatie en omruiling, heeft Coolblue het uiteindelijk heel netjes opgelost. Er werd goed meegedacht, fouten werden erkend en gecorrigeerd, en ik heb uiteindelijk het juiste nieuwe apparaat ontvangen. Ook de extra moeite en compensatie waardeer ik enorm. Dank aan het team voor de service en de vriendelijke communicatie!

6 maanden geleden

Erg fijne ervaring weer. Goede website en een fijn winkelbezoek. De klantvriendelijkheid springt altijd ruim bovenuit bij jullie

6 maanden geleden

Eindelijk een coolblue winkel in Alkmaar ben toch iemand die graag ziet wat hij koopt.