Altijd goed, precies wat je ervan verwacht.
Super snel bezorgd en dat op de fiets! Fijn dat het op een duurzame manier kan. Ook super fijn dat ik uitleg heb gekregen over het bestelde product.
Overzichtelijk… makkelijk afhalen… fijn dat er nog gevraagd word of je nog vragen heb over het product…. Prima service dus!
Het zoeken en vinden van de juiste hogedrukreiniger is bij Coolblue heel eenvoudig, de filtermogelijkheden zijn fijn en handig. Ook het plaatsen van de bestelling, het betalen en het opvolgen van de bestelling is eenvoudig. Hier ben ik een tevreden klant van en al mijn bestellingen bij Coolblue.
Zeer goede ervaring altijd!
Goede communicatie, snelle verzending, product goed verpakt. Niets te klagen.
Snel geleverd, goed verpakt
Ze zouden de vaatwasser boven brengen maar hebben hem beneden in de hal gezet van het appartement. Maar 1 iemand gestuurt en willen het nu niet oplossen. Ja over 5 dagen. Oftewel ze verwachten dat ik mijn vaatwasser maar gewoon t dagen in de hal laat staan. 2x gebeld met klanten service, 2 x hebben ze gewoon opgehangen. Via WhatsApp gesprek stop gezet na wat vragen. Compensatie was 30 euro cool blue te goed. Alsof we daar nog iets willen kopen. Kortaf, niet behulpzaam, slechte service. En niet de eerste keer dat ik dit gezeik heb.
Bestelling niet ontvqngen. Heel vervelend dat ik alleen naar de klantenservice kan bellen, want dat kan km steeds niet doen ivm baby
UItgebreide Web Info, Snelle orderservice , vriendelijke en competente medewerkers
Goed ervaring over alles
Duidelijke mails, makkelijk bestelproces. Gewoon goed ingericht, daar hebben mensen over nagedacht. Lekker bezig.
Makkelijk, snel en goede service!
Top service. Super goede prijskwaliteitsverhouding.
Snelle levering, mooi product
Netjes, en helemaal naar binnen gereden was namelijk best zwaar voor een vrouw😊
Snelle service Keurige levering, wasmachine op zolder geplaatst en werkend afgeleverd!
Goede website, prima prijzen, vriendelijke bezorger en m’n oude gereedschap (accutol) mee kunnen geven voor recycling of de mileustraat
Meestal goede ervaringen, maar nu een refurbished iPhone met lichte sporen gekocht. De schakelknop aan de zijkant is echter volledig en diep gekrast en stukjes metaal ontbreken. Ook de accu heeft een capaciteit van slechts 85% bij het uit de doos komeb, daaronder zou deze moeten worden vervangen. Dit voelt wel of het minimale van het minimale wordt geleverd.
Uitstekend geholpen in de winkel in Rotterdam.
Goede service en levering van mijn bestelling.
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Prima volgens afspraak
Ik vind het mooi dat jullie klantenservice en klanttevredenheid zo goed doorvoeren in alle aspecten van jullie bedrijf.
Website en advies super! Suggesties ook (beste koop) prijzen wel iets aan de hoge kant!
Snelle levering Adequaat Ze doen wat ze beloven
Was weer zeer goed👍🏻
Bestelde artikel werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Coolblue is gewoon een super betrouwbaar bedrijf.
Snel en goed
Very nice altijd goede levering en optijd