Altijd goed. Goede en duidelijke website en webwinkel. Doen wat ze je beloven. Komen altijd afspraken na. Klopt altijd. Levering en bezorging uitstekend.
Alles is precies gegaan zoals vermeld is . TOP!
Duidelijke site en vriendelijke en behulpzame werknemers!
Goede en vergelijkingen bij ieder product, snelle levering.
Een prachtige Sonos set gekocht, ‘s-avonds besteld de volgende ochtend voor 10:00 bezorgd. Top service
Goedecservice , vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg en product vergelijking. Niet de goedkoopste maar dat is de toegevoegde waarde die jullie leveren wel waard.
Ben erg tevreden over het aanbod, de service en de snelle verzending
Duidelijke informatie en een snelle service
Altijd meedenkend en behulpzaam. Niet de goedkoopste, maar dat is de service meer dan waard!
Snel, servicegericht, punctueel
Goed en Snel gelevert. Jammer dat ze het verpakkingmateriaal niet mee hebben genomen.
Goede website top
Goed en snel als altijd.
Snelle levering en goed geïnformeerd
Snelle levering; product gekocht via de coolblue website. Vriendelijke en snelle service in de winkel bij ophalen product: Bosch Accu heggenschaar.
Op vrijdag (besteldatum) kreeg ik een bericht dat het pakketje zaterdag zou komen, maar uiteindelijk is die niet gekomen. Vandaag krijg ik het bericht dat hij deze dag zou komen, uiterlijk voor 23:00 uur. Maar dan is het afhaalpunt al lang gesloten, dus wordt het waarschijnlijk morgen. Dit is niet de service die ik van Coolblue gewend ben. "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" maken jullie niet waar.
Goede website met duidelijke informatie. Snelle levering!
Super snelle levering en een super prijs!
Snelle levering goed advies
Duidelijkheid vd producten en de supersnelle levering, echt TOP
Supersnelle en goede service; perfecte combinatie!
Geleverd zoals meegedeeld.
Makkelijk en snel besteld afhalen in de winkel
Snelle service en betrouwbaar gevoel van jullie. Ik blijf zeker een klant in de toekomst.
Snelle levering. Goed product. Goede prijs.
Hele snelle levering en heel blij met het product
Product is goed. Mooi snelle levering. Je wordt prima op de hoogte gehouden over hoe laat je pakketje arriveert.
Super goede communicatie en vriendelijke medewerkers 👍
De keuzehulp op de website is heel fijn, goede informatie. Veel keus in productie, mooie prijs en snel geleverd. Echt niks te klagen! Coolblue neemt zelfs je oude apparaat mee retour.