Er zijn 29.556 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Jammer, maar ik heb schijnbaar de aankoop aite niet goed gelezen, want blijkbaar zat het uitpakken en meenemen van de verpakking van de koelkast niet bij de aankoop. Het werd dus niet gedaan. Groetjes JP van Loenen.

Bestelling gedaan, dag erna direct geleverd, top!

Online 6x hue white ambiance besteld rond 11 uur s'avonds en de volgende morgen al bezorgd. Lampen doen het perfect.

Snel geleverd , goed product

Keurig snelle levering 👍🏼 Makkelijke overzichtelijke website

Besteld en keurig op de aangegeven tijd een dag later afgeleverd

Alhoewel ik wat ik heb gekocht niet kon gebruiken was ik heel tevreden met de snelle afhandeling van het teruggebrachte product. Altijd aardig en deskundig geholpen. Nog nooit teleurgesteld. Coolblue zou eigenlijk Coolblue-Gold moeten heten!

Snel te bestellen en duidelijke website

Altijd snelle levering en goede service.

Goede en snelle service. Spullen worden snel geleverd en ook terug sturen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Coolblue is een echte aanrader

Alles keurig volgens afspraak

Het werkt erg makkelijk, dat je via de mail op de hoogte gehouden wordt wanneer een favoriet product weer op voorraad is.

Het is best makelijk maar het word wel pas aan de late kant van de gegeven tijden bezorgd

Snel en accuraat, terwijl op de website alle nodige informatie is te vinden die je nodig hebt om een goede keuze te maken.

Ruime keus, goede prijzen, snelle levering, goed verpakt, leuke manier van communiceren.

Nadat ik via klantenservice gevraagd of de afhaaldatum iets verschoven kon worden was dit snel geregeld. Bij afhalen bleek dat het product in prijs omhoog was gegaan en dit door de verlenging van afhaling ook voor mij gold. Dit is vervolgens snel aangepast en opgepakt in de winkel. Prijs aangepast en product naar tevredenheid meegekregen.

Duidelijke omschrijving, vriendelijke bezorgers

Goede info / snelle levering!

Coolblue blinkt vooral uit op het gebied van klantvriendelijkheid en service! Bij aankoop uitgebreide objectieve productinformatie, vlotte levering bij bestelling en uitgebreide handleiding/info na aankoop plus goede garantie. Kortom als consument blijft er weinig tot niets te wensen over!

Alles verliep zoals gepland.

Ik heb donderdag 25 april een stofzuiger besteld zou vrijdag geleverd zijn maar nog steets niet geleverd nu stond post nl aan de deur met een of ander scherm waar ik helemaal geen weet van heb ik heb hem met dat scherm weggestuird graag zo snel mogelijk mijn bestelde en betaalde stofzuiger mvg ad

Ik mis de factuur van de aankoop.

Goede en vlotte service

Snel geleverd duidelijke omschrijving en prijs kwaliteit prima

Heel fijn geholpen in de winkel met het ophalen van mijn nieuwe telefoon. Gelijk een nieuw glasplaatje erop gezet. Hele aardige medewerker!

Nette service en snelle levering

Levering snel en netjes op tijd zoals gecommuniceerd. Het is een cadeau dus kan nog niet oordelen over het product zelf.

Alles is erg goed uitgedacht, de snelheid, de duidelijkheid, de simpelheid van de website in gebruik. Erg goed!

Snel geleverd duidelijke handleiding via via app/site

IPad (2022) gekocht na heel duidelijker passend advies.