Snelle levering, goede verpakking, alles duidelijk.
Snel en gemakkelijk
ten eerste de online service vind ik zeer tegen vallen als ik op de website hulp wil zegt men via de chat gaat het sneller nou heb ik het al tee keer meegemaakt u wordt door verbonden met een expert vervolgens zit je ruim een uur aan de telefoon waar je niet vrolijk van wordt vervolgens wordt er niet goed geluisterd ik wilde me ongenoegen uiten om het feit dat de bezorging werd opgeschort door het weer kan ik begrijpen en ik weet als geen ander hoe dat is daar ik zelf in het transport werk al meer dan 40 jaar wat ik niet begrijp is dat men zelf maar dan zegt dat het zaterdag of zondag wordt bezorgt nou daar ging ik dus niet mee akkoord dus gelijk weer gebeld weer ruim een uur aan de telefoon pffffff maar goed eindelijk weer iemand aan de lijn in mijn ogen een perfecte werknemer die ging gelijk aan de slag voor mij en hij had geregeld dat het de volgende dag bezorgd zou worden tussen 17u en 22u gelukkig werd dat half zeven avonds wat ik dan niet begrijp waarom niet op de oorspronkelijke dag nee de bezorger belde 15min van te Vooren dat het niks meer ging worden en dat ze onderweg waren naar het depot in mijn ogen had je het ook die avond kunnen brengen daar was jullie mede werker het totaal mee eens en kon het ook niet bevatten waarom het zo moest gaan dus ja al met al is mijn ervaring met cool bleu niet fijn en ik denk dat ik niet meer zo gauw nog iets koop bij cool bleu
We bestelden een wasdroger en kregen een wasmachine Kwamen er pas achter toen hij al binnen stond. Loeizware ding moet nu weer naar buiten en we moeten er weer voor thuisblijven als hij omgeruild wordt. In de inruilopdracht staat nu dat we een droger inleveren voor dezelfde droger. Dat was niet aan te passen dat we de verkeerd bezorgde wasmachine inleveren We hopen dat de bezorger dat ook gaat snappen
Ik wacht nog steeds op het pakketje ik ben niet blij
Over de service van Coolblue heb ik niet te klagen, goed zoals ik gewend ben. Over het product dat ik heb besteld heb ik wel klachten.Ben al lang bezig met het uitproberen om mijn espresso machine afgesteld te krijgen conform de verschillende instructie video’s.Dit lukt niet goed en heb er reeds heel wat (dure) koffiebonen door heen gejaagd. Ik zal het nog even blijven proberen echter …. als het me niet lukt dan gaat de machine retour. Ik besteed een flink bedrag aan een espresso apparaat waarvan blijkt dat ik hem niet naar wens krijg afgesteld, dat kan ik niet accepteren.
snel efficiënt,duidelijk,betrouwbaar,kortom uitstekende service.
Tevreden maar ik had liever gezien dat ik het pakket met daarin een dure laptop alleen van de pakketbezorger kon ontvangen met een te scannen code. Nu werd deze mij zo in de handen geduwd.
De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. Hij legde goed uit, wat voor opties, de product had. Dacht ook aan mogelijkheden
Mooi product. Erg goed verpakt.
Netjes geleverd ondanks het slechte pad
Vriendelijke bezorging en duidelijke website
De wasmachine laten repareren door een monteur maar na een half uur stond hij weer in storing. We zaten al een week zonder was machine. We hebben een nieuwe besteld bij Coolblue. Omdat we niet langer zonder konden. We hebben contact gezocht met de reparatie afdeling met het verzoek om de reparatie kosten terug te ontvangen. Dat kom niet maar ze konden wel kosteloos weer langskomen. Er was niks anders mogelijk. De levering van de nieuwe wasmachine was wel goed.
Nog steeds niks ontvangen, heb er begrip voor maar DHL geeft aan dat we niet thuis zijn terwijl we er de hele week gewoon thuis zijn. DHL staat voor duurt heel lang dus andere bezorger is wenselijk
Kwam het in de winkel afhalen, was heel duidelijk waar ik moest zijn en werd goed en snel geholpen. Ze waren ook heel vriendelijk
Je geeft aan om het pakket in een pakketautomaat te bezorgen, wordt het pakket aan de andere kant van de stad op een depot bezorgd. Niet fijn wanneer je afhankelijk bent het openbaar vervoer. Als het niet in de pakketautomaat kan worden bezorgd dan graag hierover een bericht.
Snelle, goede en vriendelijke service via chat. Top!
Heel goed geholpen door Joery. Vestiging Breda. Zeer vriendelijk en professioneel.
Ze doen niet wat ze beloven. Ik had een laptop gekocht, deze was na een week ongeveer defect. Opgestuurd ter reparatie. Kon niet meer gerepareerd worden. Er was beloofd dat ik de laptop terug zou krijgen om de data er weer af te halen. Is niet gebeurd. Laptop hadden ze al afgevoerd. Kreeg alleen het aankoopbedrag terug en een schamele tegoedbon van 20 euro. Zeer ontevreden.
Snelle en zeer vriendelijke bezorger die iets verder meedenkt en handige weetjes en tips geeft. Chapeau!
Zeer tevreden. Vriendelijke mensen en behulpzaam.
Altijd snel en goede uitleg over het product
Groot verschil met die andere grote electonicaketen. Bij coolblue erg goede service ervaren en met een goed gevoel met mijn aankoop weer naar huis gegaan. Het systeem van aanmelden met het doel en gewenste aanspreekvorm is geniaal bedacht.
Snelle levering en goede uitleg bij gekocht apparaat.
Snelle bezorging, helaas werd het fornuis niet uitgepakt en zat ik met een hoop verpakkingsmateriaal.
Heb mijn laptop besteld op nieuwjaars avond en in de Coolblue app werd verteld word morgen bezorgd en inderdaad Coolblue doet wat ze zeggen hij was er de andere dag. Mijn complimenten hoor.
het product is naar verwachting de prijs was acceptabel de belofte om de volgende dag te leveren was weer eens een loze belofte
Fijne service! Oud apparaat was na 1,5 jaar kapot en zonder al te veel moeite hebben we ons geld terug gekregen.
Coolblue levert prima service, ben zeer tevreden met de aankoop
Na 1900 uur een nieuwe televisie besteld en de volgende dag om 1030 bij ons afgeleverd. De defecte televisie nemen ze ook nog mee. Super hoor👍