“Vandaag besteld, morgen bezorgd” Met bijna dagelijks CoolBlue vrachtauto’s langs mijn huis denk je dat dat ook werkelijkheid is. Helaas heeft CoolBlue in dit geval de bezorging uitbesteed aan PostNL de allerslechtste koeriersdienst die ik ken. Zaterdag wordt dus maandag en maandag wordt “we weten het niet want het sneeuwt”. Geen glimlach dit keer jongens en meisjes!
Ik heb mijn nieuwe Iphone17 nog steeds niet ontvangen
kookplaat zou eerst 2jan geleverd worden, daarna 3 jan daarna 4jan en tot op heden nog niets ontvangen, zie zelfs dat deze bij cool blue nog niet verstuurd is. dus loze berichten. ik kan hierdoor al een aantal dagen niet koken, had beter in een andere winkel deze kunnen bestellen of kopen.
Makkelijk besteld. Keurig en snel geleverd, zoals altijd.
Niets op aan te merken. De game lag op het afgesproken moment in mijn brievenbus.
Normaal alles altijd top voor elkaar. Dit keer ronduit belabberd. Afgelopen woensdag 31 december een airfryer en hete luchtoven besteld. Zouden vrijdag 2 januari beide worden bezorgd. Die hele dag afgewacht, geen bezorging en geen enkel bericht. Vrijdag avond laat bericht dat het door drukte wat later ging worden, maar zaterdag zou er worden bezorgd. Bericht inclusief track en trace naar DHL. Daarna niets meer vernomen via Cool Blue en/of DHL. Nu zondag 4 januari en nog steeds geen idee wanneer er iets gaat komen. Slechte communicatie via verwarrende mails en linkjes. Hoop dat ik ergens m’n spullen een keer ga ontvangen. Had gewoon direct gemeld dat je door de drukte pas op 5 januari zou gaan bezorgen. Had ik prima gevonden. Geen probleem. Nu alleen maar mateloos geïrriteerd en de lol is al beetje van nieuwe producten af. Terwijl ik ze nog niet eens heb ontvangen.
Extra betaald voor (snelle) avond levering. Tot nu toe nog niets geleverd en bezorging al 2x uitgesteld. Factuur klopt niet en telefonische klantenservice heeft een wachttijd van +30 min.
Snel geleverd zelfs bij bestelling op oudejaarsdag.
STAP DE WINKEL IN EN MELD MIJ AAN IN DE APP. WORDT OPGEROEPEN ALS IK AAN DE BEURT BEN. DIT VIND IK GEWELDIG.
Gaarne voortaan direct info betreffende installatie nieuwe telefoon.
Blij met de EKO 3-voudige afvalcontainer. Deze wordt echter ontsiert door een grote sticker van de fabrikant aan de voorkant. Die zit zo vast dat verwijderen moeilijk is en tot beschadiging van oppervlak kan leiden. De sticker stond niet op de foto's op de website. Wees gewaarschuwd!
Stofzuiger was kapot en viel nog binnen de garantie. Ter reparatie aangeboden maar na een tijdje bleek dat het onderdeel niet meer te krijgen was. Dus kregen we het geld teruggestort. Gelijk een nieuwe stofzuiger gekocht en die bleek na een week ineens ruim 50 euro goedkoper. Contact gezocht en al tijdens het telefoongesprek werd dat geld teruggestort. Eerlijk bedrijf.
Op een donderdag avond mijn pc gecrashd en de dag erop mijn nieuwe pc geleverd. Een perfect bedrijf. Maar zeker ook de service en de aftersale scoort voor mij een dikke 10.
Iede Rene vriendelijk, attent en behulpzaam
‘S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis! Product was ook nog eens in de aanbieding, dus ik ben dik tevreden
Mijn product opgehaald in de winkel voor de eerste keer. Je moet je even aanmelden als je binnen komt en dat kan met een Qr code die je via de mail hebt gehad als je wat gereserveerd hebt zoals ik. Vervolgens word je bij je naam opgeroepen om naar de afhaal bali te komen. Dit gaat heel gemoedelijk. De meneer die mij hielp was erg rustig en vriendelijk. Als ik nog vragen had kon ik ze gerust stellen en nam alle tijd voor me. Echt TOP! Ik blijf de coolblue methode met alle woordgrapjes en vriendelijkheid een nummer 1 winkel vinden. Nette fisieke winkel en overzichtelijk, (dit was in Groningen). Al met al Dik tevreden!
To the point , vriendelijk en duidelijk
Makkelijk bestellen, prima product. Helaas niet bezorgd op de aangegeven dag, dat kan dus beter......
Bestelde snel geleverd ,nadien nog gebruikers tips . Top
Jullie beloven snelle levering en komen de afspraak niet na. Op de dag zelf een mailtje met excuses “vanwege de drukte van Black Friday”. Heb het product zelf maar gehaald in de winkel en de bestelling de dag erna retour gestuurd. Dit is de 2e x in een jaar dat jullie de belofte “bestellen voor 23.59u levering volgende dag” niet nakomen. Ik begrijp best als het druk is of als er een calamiteit is maar dit zorgt echt niet voor een glimlach😡
Prima aankondigingen levering. Op afgesproken moment geleverd. Oude tv netjes meegenomen. Klantvriendelijke en nette bezorger.
Product gereserveerd bij een filiaal, online betaald en daarna opgehaald. Makkelijk, snel, simpel
ze zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd voor, en denken mee
Prima gebruikersgemak, duidelijke bestelroutine, snel geleverd. Grote blij.
Duidelijke uitleg. Makkelijk bestelproces, ook met cadeaubonnen. En een mooi product (Garmin Vivoactive 6).
Gewoon altijd goed 👍
top service t.o.v. concurenten
Slecht geholpen, ik heb een artikel gekocht waar echt totaal verkeerde informatie bij staat! Iedereen met wie ik het er over heb vind dit ronduit vreemd dat dit door jullie zomaar afgewimpeld wordt met helaas.
Snel geleverd door een vriendelijke bezorger.
Mijn stofzuiger is niet geleverd. Coolblue had dit zelf uiteraard ook kunnen signaleren, omdat het pakket wat nu werd verzonden veel te licht was, maar verzuimde dat. Met als gevolg dat ik er zelf achteraan kon gaan, en nu nog geen stofzuiger heb. Dit maakt dat ik zeer ontevreden ben over de gang van zaken.