Keuze voor afhalen op postNL punt maakte het gemakkelijk
Prima keuze, snel geleverd, niet altijd het goedkoopst, maar goede service
Super, levering en service
Super! Volgende dag in huis. Werkt heel goed!
Gemakkelijke site, snelle goede levering
Super snel geleverd
De bezorg tijd netjes doorgegeven per email en op aangegeven tijd afgeleverd door aardig personeel. Ik ben een fan van Cool Blue!
Goed product en levering was er supersnel, zeker een aanrader.
Goede service door een team van vriendelijke monteurs, die begrepen hebben dat er ooit weer eens een dag komt dat je opnieuw iets nodig hebt. Dat wordt dan weer Coolblue, want ze maken waar wat ze beloven. Heel tevreden dus!
Dinsdag avond half 8 online een wasmachine besteld die de volgende morgen om 11uur al door 2 potige mannen naar de zolder werd gebracht. Oude wasmachine namen ze ook mee. Beter kun je het niet hebben. Hele snelle fijne service.
Snel en vlug geleverd
Gasstel besteld en was makkelijk. Kreeg automatisch de tip erbij om ook een gasslang te kopen. Was meteen samen geleverd.
Twee keer een defecte vaatwasser gekregen maar elke keer binnen no-time opgelost. Altijd vriendelijk.
Goed en duidelijk bezorgd.
Snel geleverd. Voldoet geheel aan de beschreven kwaliteit.
Snel, zeer klantvriendelijk en foutloos.
Snelle levering en goede artikelen. Erg blij mee.
Bijna altijd (1x geneuzel met iets besteld, maar niet meer leverbaar was, dus wachten op iets dat maar niet komt!) correcte verzending en betaling
Snelle levering! Fijne site om aankopen te doen
Super snel en leuk om wachttherapie toe te passen. Zou bij veel bedrijven er niet doorkomen
Prima service van de mannen
Ik heb een stofzuiger gekocht. Ik kreeg via de website goede informatie. Het was een leuke prijs en er werd snel geleverd. Ook vind ik de manier waarop er gecommuniceerd wordt grappig.
Mijn aankoop is naar wens en werd snel bezorgd.
Altijd snel, duidelijk en prettig
Correct , vriendelijk, prettig om contact mee te hebben. Hoge gunfactor!
Getracht een laptop te kopen. Aankoopbedrag werd wel afgeschreven, laptop niet geleverd. Overigens werd het bedrag wel supersnel teruggeboekt. Bij latere gelegenheden bleken nogmaals geadverteerde laptops niet geleverd te kunnen worden
Niet volgende dag geleverd maar wel zeer goede vergoeding gekregen.
Lastig om op de site een klantenservice telefoonnummer te vinden. Productinfo online is wel erg duidelijk , ook de Coolblue's keuze vermelding vind ik nuttig.
Snel en goed
Ik koop mijn ereaders altijd bij jullie vanwege de goede service, ik heb er 4, beetje gek maar ja, lezen is belangrijk voor mij, jullie zijn gewoon goed en snel.