Ik koop mijn ereaders altijd bij jullie vanwege de goede service, ik heb er 4, beetje gek maar ja, lezen is belangrijk voor mij, jullie zijn gewoon goed en snel.
Aantal problemen gehad met een apparaat en dit is keurig zonder problemen opgelost een tevreden klant!
Snelle levering en goede prijs
Al meerdere keren wat besteld altijd op tijd. Of als het niet diect geleverd kan worden wordt het goed gecommuniceerd. Ga zo door👍
Snel geleverd.bezorgservice zeer goed!
Goede en snelle levering, Zelfs nog eerder dan aangegeven!
Bestelling gedaan van een laptop. De volgende dag was die al binnen. Netjes volgens de planning.
Top service en bezorging!
Heel goed, goed verpakt en snel geleverd.
Het is altijd knap hoe CB zich kan onderscheiden. Ergens werkt het voor mij dat CB overkomt als toffe vlotte en moderne webwinkel. De acties zijn vaak grappig en uniek bedacht! Ook het tweede kans deel vind ik tof!
De volgende dag had ik mijn bestelde product al binnen.wow! En watvoor een product.een betaalbare Kenwood DAB-radio. Wat een geluid, mogelijkheden heeft dat ding.niet te filmen.
Coolblue is een fijne en duidelijke webwinkel.
Altijd uitstekende ervaring met CoolBlue. Lekker snel en goede service!
Zeer snelle levering. Maandag besteld en dinsdag in huis. Top.
Groot assortiment. Diverse betaalmogelijkheden, waaronder ook " overmaken". Snelle levering.
De bezorgers waren vriendelijk. En een hele snelle levering
Zij hadden een goed aanbieding DYson
Coolblue is een goed bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit. Niets op aan te merken, goede voorwaarden en hele nette service. Ik kan het iedereen aanraden.
Leveringsovereenkomst niet nagekomen.
Snelle levering en een fijne webshop
Super fijne website! Eerst producten met elkaar vergeleken, daarna besteld en volgende dag al geleverd! Top!
Prima hoor. snel en goed.
Goede snelle service voor een normale prijs!
Ik heb mij bestelling al de volgende dag (op zondag!) ontvangen!
Ruim aanbod, duidelijke info, snelle bezorging. Alles helemaal goed!
Alles was top
Snel en goed opgelost!
Snelle service! Item mocht in een kleiner kartonnen doosje wat mij betreft…
Mooi netjes ingepakt en klant vriendelijk
Snelle bezorging en goede service. Zondag in de namiddag besteld en maandag ochtend al binnen. Top!