Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.263 recente reviews uit 4 bronnen.

Het klopt allemaal, veel goede info over aan te schaffen product, alleen jammer dat aanvullende artikelen niet to nauwelijks verkrijgbaar zijn bij hen, dit had me veel moeite bespaard.

Snel en goed!

Mijn bestelling was mooi op tijd geleverd in de winkel dat ik hem kon ophalen top winkel.

Duidelijke informatie , mogelijkheid om te vergelijken, goede prijs en een snelle levering. Revieuws zijn duidelijk en goed zichtbaar.

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie over het tijdstip van de levering.

Makkelijk besteld op de website en goed advies en video's te zien. Snel geleverd en duidelijke communicatie. Ik ben tevreden met coolblue.

Makkelijke site, snel besteld en snel bezorgd.

Altijd snel, duidelijke website met veel informatie. Mocht er ooit iets verkeerd gaan wordt dat altijd snel en netjes opgelost. Bij een verkeerde bestelling doen ze bijv. nooit moeilijk over retouren. Niet altijd de goedkoopste maar zeker wel de betrouwbaarste.

Vriendelijke kerels die keurig de wasmachine twee trappen op hebben getilt en op tijd waren. Top service!

Het was snel bezorgd

De medewerker in de Coolblue winkel was vriendelijk, kundig en volledig. De online bestelling verliep probleemloos. En de aflevering was na tijdige updates ook stipt en vlak bij mijn deur.

Ik word altijd netjes geholpen!

Behalve dat ik niet kon betalen met m’n creditcard (gaf tot 3x toe een foutmelding) ging alles goed en snel.

Snel, positief en klantgericht Concept van coolblue en de aanpak vinden wij heel leuk.

Altijd netjes optijd en alles met een glimlach!

Goede service, snelle levering

Kwalitatief goede ‘spullen’. Enorme keuze Goede prijskwaliteit verhouding Snelle bezorging Leuke bezorgers (op de fiets!)

Goede website en goede beschrijving

Hele fijne service

Mooie aanbieding en supersnelle levering.

Snelle service en goede producten

Top super beste

Snel, betrouwbaar, goede service.

Snelle levering! In de avond besteld, de dag erna in huis.

Printer is op tijd geleverd, makkelijk te installeren. En na even goed lezen ook wifi aangesloten, dus makkelijk vanaf telefoon printen indien nodig.

Bestellennging makkelijk en de levering ging volgens planning. Ik werd 10 min van te voren gebeld dat de bezorger er aan kwam.

Makkelijk besteld, super snel in huis

Super goed geregeld.

Super service en advies

Prima wandel karretje, helaas kwam het kapot aan, de omdoos was ook al stuk (kan Coolblue niets aan doen natuurlijk) Product kan alleen in zijn geheel retour en er kon niet 1 wielreflector opgestuurd, boor ons geen keuze omdat mijn schoonmoeder a la minute het karretje nodig heeft (ivm ingreep ziekenhuis)