Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.263 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Bedrijf waar men nog echt weet wat klantenservice is. Waar je nog echt iemand aan de lijn krijgt, die dan ook echt service mag verlenen. I.p.v. zo een callcenter!

Bestellen gaat makkelijk, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen leveren, super vriendelijke bezorgers. Ervoor gekozen om de wasmachine en droger meteen te laten installeren. Super service!

Snel bezorgd, oude machine mee terug en aardige kerel die de nieuwe wasmachine kwam brengen.

Makkelijke bestelling en zeer snelle levering per fietskoerier.

Goede, volledige en duidelijke beschrijving van het product.

Supersnel en topproducten, zeer tevreden

Snel, makkelijk en betrouwbaar bestellen. Veel informatie over het product en zinvolle recensies. Snel bezorgd, gewoon top

Duidelijke omschrijving. Heel erg goed verpakt en netjes optijd geleverd.

Goed geinformeerd, snelle bezorging

Fantastisch en op tijd fijn bedankt

Snelle levering, prima produkt.

Tweedekans product goed omschreven. Ik zie coolblue verder als een betrouwbaar bedrijf met goede en bereikbare klantenservice

Fijne website, goede UI, snelle levertijd. Ik bestel vaak liever bij Coolblue dat soms niet de goedkoopste is omdat ik dan zeker weet dat alles soepel verloopt. Ook beste service 👍🏼

Alles word altijd netjes geleverd en is van goede kwaliteit. Je betaald hier overigens wel voor. Echter vind ik het dubbel en dwars waard.

Alles prima en snel geregeld

In de avond besteld, volgende ochtend binnen. Super snelle en vriendelijke service met goede uitleg.

Super service, goede producten en een perfecte klantenservice. Daarnaast de nodige dosis humor. Een aantal jaar geleden heb ik klantenservice laten weten dat ik dat zeer waardeerde. Ze stuurde vervolgens een hele leuke kaart Mijn schoonzusje zou de bestelling ontvangen en voor mij meenemen. Deze keer neemt onze dochter de bestelling mee. Wij blijven bestellen bij Cool Blue.

Snel besteld en nog snellere levering

Snel, duidelijk en klantvriendelijk.

Ik was blij verrast dat mijn twee aankopen allebei in dezelfde doos arriveerden. Daarnaast vond ik het heel goed dat er een 'duurzame' optie werd aangeboden t.a.v. de levertijd: ik hoefde de producten echt niet de volgende dag in huis te hebben, dus goed dat de standaardoptie de duurzaamste was.

Alles vlot verlopen, levering op zondag zonder bijkomende kosten. En een prima prijs!

De service en aftersales van Coolblue zijn consistent en betrouwbaar, de voornaamste reden waarom ik terug blijf komen en concurrenten zoals bijv. de Mediamarkt vermijd. Altijd goeie ervaringen bij Coolblue ongeacht de situatie, keep it up!

Ruim assortiment op voorraad, snel geleverd of afgehaald

Super fijne en snelle levering. Product was fijn verpakt. En de beste prijs deal voor mij!

Duidelijke site, bezorg planning is heel erg relevant. Bezorger is precies op tijd en erg vriendelijk!

Altijd super goede service. Altijd opzoek naar een goede oplossing. Dik tevreden 👍

Perfecte service! Vriendelijkheid vd bezorgers. Goede communicatie vooraf en op tijd qua levering.

Snelle levering en goed geïnformeerd

Snelle levering en fijne afhandeling