Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.263 recente reviews uit 4 bronnen.

Veel keus en snelle levering. Bovendien vind ik de de reclame op tv geweldig. Maar dat had ik al eens doorgegeven.

Ik wilde mega graag viskoekjes maken dit weekend. Zaterdag staafmixer besteld met foodproccesor. Zondag viskoekjes!

Prettige zaak. Lap top gekocht van HP. na 1 week in prijs gedaald. Kreeg zonder probleem een nieuwe factuur en het verschil teruggestort op de rekening. Echt top. Wat een service.

Duidelijke website, Duidelijke afspraken, Duidelijke prijzen, Gewoon Duidelijk.

Vriendelijk en snel.

Vlotte bestelling. En op tijd.

Goede prijzen en snelle levering

Makkelijk te bestellen op de website Goede communicatie over de levering Vriendelijke bezorger

Heel fijn, snel en duidelijk!

Goede prijs/kwaliteit. Geleverd conform toezegging. Prima.

Prima website en een ruime keuze. Duidelijke informatie vanaf de koop tot aan bezorgen toe. Zaterdagmiddag besteld en zondag geleverd en dat zonder extra bezorgkosten. Dat noem ik echte Service met een dikke glimlach.

Maakt waar , wat Coolblue belooft.

Duidelijke webshop met duidelijke taal. Levering op zondag was zelfs mogelijk!

N maart 2022 een abonnement afgesloten voor een droger en een wasmachine. Toch niet helemaal tevreden over de apparatuur en in overleg met klantenservice van coolblue op 7 maart 2024 besloten om dit abonnement te stoppen en een nieuw abonnement af te sluiten. Vandaag zou de levering en ophalen plaatsvinden. Nou ophalen hebben ze gedaan, maar ze hadden geen levering bij. Bezorgers hebben netjes contact opgenomen met hun bedrijf en levering zou later plaatsvinden. Ik moest zelf even bellen voor een afspraak. Klantenservice gebeld en bezorging zou aanstaande zaterdag plaatsvinden. Dit werd ook netjes via mail bevestigd. Een half uur later mail gekregen. Uw bestelling is geannuleerd. Weer contact met klantenservice. Ja mevrouw dat klopt u komt niet door de check heen, en ik mag u niet zeggen waarom niet. u kunt geen abonnement afsluiten. Met andere woorden Ik heb nu niks, want andere apparatuur is al meegenomen. en ik moet nu maar zien hoe ik dit oplos.zeer slechte service.

S avonds besteld volgende dag in huis. Aardige bezorgen en top product afgeleverd.

Goed product en snelle levering

Dat mijn live pro 2 oortjes heel snel geleverd zijn

Zeer klantvriendelijk personeel. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Snelle levering en goede service en contact

Snelle en correcte levering

Super fijne en snelle service, met een ontzettend vriendelijke bezorger.

Heeft diverse vestigingen

Bezorgd volgens afspraak. Duidelijke uitleg over wasmachine en de maand bedenktijd. Prettig gesprek.

Snelle en correcte levering zoals beloofd door Coolblru

Wilde snel mijn product hebben en jullie waren de enige en de snelste! Heel blij

Alles keurig op tijd geleverd. Aansluiten ging prma.

Goed Op tijd Vriendelijk

Ik bestelde s'avonds een verticuteermachine en die werd de andere dag keurig op tijd geleverd en ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden wanneer de bezorgtijd was.

Snelle levering en vriendelijke bezorger!

Service en kwaliteit Zeer goede informatie ontvangen bij het installeren van anti virus programma, super