Alles goed, helder en snel
Altijd goed advies, snelle bezorging en goede service
Altijd snel geleverd, ook 2de kans producten nooit problemen mee gehad.
Fijne webshop, snelle service, goede prijs
Heb een Homey Bridge gekocht via Coolblue dankzij reclame op de website! Zowel erg tevreden met de bridge als met de snelle en erg nette verzending op Coolblue.
Ik heb nog nooit geen klachten gehad met wat ik besteld heb . de produkte zijn altyd perfect bezoergd.
Bestelling ging soepel. Duidelijk overzicht, duidelijke statusberichten en snellere levering dan verwacht. Ook werkt het bestelde product zoals verwacht. Fijn.
Topproduct en verzending Alleen jammer dat bezorger pakket niet bij buren heeft geleverd maar naast de deur heeft geplaatst.
Makkelijk bestellen. Goed en efficiënt verpakt. Heldere communicatie over bezorging.
Snelle levering en prima service
Het pakket was er de volgende dag
1e keer toppie bezorging groetjes, TVB
Bij bestellen van de producten kan je heel goed zien wat de plus en de minpunten zijn en wat de mensen er van vinden. Ook heb je het al de volgende dag in huis! Heel fijn!
Super bezorgers ze vertellen alles wat mogelijk is en je besteld en de volgende dag is het er super
Super snelle levering; ik had een tweedekans product gekocht en het was als nieuw. Ik heb de kruimeldief getest en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Goed tevreden tot zeer tevreden
Bestelling en levering zijn allebei snel en efficiënt afgehandeld.
Geven ook nog goed advies over de produkten
Fijne service en super aardig personeel 😊
Goede updates, snelle levering, goed verpakt. Ook in het voortraject van goed advies voorzien via de app! Top!
Prima service en snel geleverd
Nieuwe TV gekocht, gaat binnen maand defect, krijg geen nieuwe TV maar tegoedbon, dezelfde TV kost dan € 300,- meer. Terwijl ze aangeven dat je binnen 1 maand kan omruilen OF tegoedbon. Maar als het produkt duurder gemaakt is krijg je zeker een tegoedbon voor de oude prijs.
Prima geregeld! Bedankt voor alles.
Ik was blij verrast met de snelle levering!
Ik werd fantastisch geholpen door jullie klantenservice, maar helaas was het wel nodig om te bellen. Jullie website was overduidelijk niet ingericht om zakelijk te bestellen icm betalen met prive creditcard en afleveren op een ander priveadres. Dus 7 en niet hoger.
Het bestelde artikel was en is goed afgeleverd op het afhaalpunt namelijk Gamma in Appingedam!
Ik ben erg blij met de snelle levering van de pannenset. De doos zou geopend zijn volgens cool bleu een tweede kansje. Bk pannenset van €249 voor €188. Bij aankomst zag ik niks aan de doos. Het was in perfecte staat. Ben er super blij mee
Prijzen zijn oké, bezorgkosten zijn laag, bezorgen gaat snel. Service bij montage is ook uitstekend.
Snel bezorgd, wasmachine en droger werden naar zolder gebracht en aangesloten. Daarna nog een uitleg gekregen hoe de wasmachine en droger werkt. Kan niks anders zeggen dan een super service!
Snel geleverd, vriendelijke bezorgers, goede communicatie!