Helder en duidelijke site. Goeie info en Snel bezorgd.
Fijne bejegening personeel die kennis van zaken heeft zoeken ook alles uit voor je chapeau mvgr joop
Goede prijs/kwaliteit en vlotte bezorging.
Prima snelle levering op de afgesproken dag.
Snel, keurig, professioneel
Coolblue is een net bedrijf dat hun klanten goed adviseert over het product dat ze (willen) aanschaffen. De levering verloopt altijd goed en mocht er later toch een probleem zijn met het product, dan kun je terecht bij de klantenservice die je dan goed en rechtvaardig verder helpt. Het aanbod op Coolblue is beperkt. Dit kun je zien als voordeel (betere selectie van de producten) of nadeel (minder keuze).
Delevering was s upersnel en de diepvries werd netjes afgeleverd en op zijn plaatsgezet
Netjes en snel afgeleverd. Gien ingepakt
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle klantenservice
Snelle levering. Altijd goede klantenservice.
Fijne winkel met heldere communicatie over je bestellen. Coolblue heeft een ruim aanbod en scherpe prijzen. Tot slot weet ik uit ervaring dat retourneren altijd probleemloos gaat. Zeker een aanrader!
Ik zocht oordoppen met mooi geluid om me af te sluiten of als ik ga schoonmaken hoor ik de stofzuiger niet ik ben zeer tevreden ook na een druk leven in ons gezin is deze mama heel erg blij dat ik een momentje zo voor me zelf heb ik ga zeker nog een paar kopen voor rezerven het geluid is zo mooi niet over na denken gewoon kopen!
Bestellen gaan vlot, goede informatie over het product, afleveren super geregeld met keurige tijdsloten doe nog eens goed uitkomen!
Ik zocht een school laptop en ik werd goed gehopel
Snel en bijna net zo goed als Vol
Snelle levering en aardige nette bezorger. Het bestelde werd zelfs boven gebracht.
Tweede kans producten geprobeerd. Zijn helemaal top en ik heb geen enkel krasje kunnen ontdekken. Goede service tegen verspilling!
Snel geleverd goed verpakt, bezorgen was correct. Kortom top
Snel geleverd , keurige aflevering
Snelle levering, precies wat besteld is.
Netjes op tijd in de winkel kunnen ophalen en prima geholpen.
23:55 besteld volgende dag 12:30 bestelling binnen. helemaal happy
Goede prijs en goede service
Ik was erg verrast door de goede organisatie van de bezorging. De twee bezorgers waren erg vriendelijk en gingen zorgzaam met de bestelling om. Cool blue. een aanrader! Vriendelijke groet, Lydia
Ze dien wat ze beloven
Snelle levering en handig om het op te halen in jullie mooi winkel in Groningen!
Snelle levering, heel handig om een sms te krijgen en als je niet thuis bent wordt je gebeld. Zeer vriendelijke dame aan de telefoon. Ben heel erg tevreden met Coolblue.
Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit van het project
Het bestellen ging makkelijk en lekker vlot dus de service was goed en het werd ook snel geleverd. Helemaal tevreden.
Een prachtig chromebook gekocht en dat is allemaal heel goed gegaan. Coolblue is een echte aanrader. En nog mooier: het is een fantastisch apparaat.