Coolblue is gewoon Cool!
Koffiezet apparaat na 1 jaar kapot opgestuurt niet meer te maken kreeg ik in de mail te lezen. Kreeg netjes me geld terug . super service.
Duidelijke site, goede kwaliteit, beste prijs en uitstekende service!
Een senseo-koffiezetter gekocht en na een half jaar al kapot. Onder de garantie teruggestuurd voor reparatie. Na vier weken kreeg ik het bericht: "De reparateur heeft je product niet kunnen repareren. Het product is terug naar je opgestuurd. " De chatfunctie van de klantenservice werd na mijn vraag WAT NU?, doodleuk onbeantwoord gesloten. Via whatsapp werd medegedeeld om te kijken of het apparaat het misschien toch nog deed. Na vier tv's (2 voor de kinderen, een dure Sony en een slaapkamer Sony), een smartphone, soundbar, smartwatch, game-computer met monitor etc., durf ik hier niks meer te kopen, jammer. Coolblue maakt de mooie praatjes dus niet waar. De review die ik heb geschreven voor het apparaat is niet geplaatst. Coolblue glimlacht mij keihard uit.
Goede telefonische hulp, snel geleverd en goede service van de bezorgers
Fijne site met veel keuze. Daarnaast werd ik goed geholpen met mijn klacht door de klantenservice!
Je wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer de levering is. Vriendelijke bezorgers en goede service
Snelle levering, behulpzame bezorgers
Klantvriendelijk en snelle bezorging. Topbedrijf!
Makkelijk bestellen, vlotte levering
Het bestellen ging erg makkelijk. In de winkel kan je bij de ingang je ordernummer invullen, je loop dan naar de afhaal balie waar ik super vriendelijk en goed werd geholpen. Ik zou zeggen ga zo door superrrr 👍
-levering gaat erg snel. - Qualiteit zijn goed. _ vertrouwelijk
Snelle levering zodat ik meteen naar de gym kan gaan.
Alles gegaan zoals beloofd op de website. Zeldzaam met artikelen zoals ik besteld heb.
Er is niks mis mee maar het kan beter. daarom een 8. Je krijgt 2 mailtjes over 1 bestelling en dat kan naar 1 in mijn mening, en meer duidelijkheid over hoelaat je pakketje aankomt niet zo laat als het nu is
Prima gegaan, besteld en de volgende dag in huis en keurig verpakt.
Handig als de fietsbezorger er tussen 17:55 en 18:55 zou zijn, om 19:15 een sms verstuurd waarin staat we zijn er over 15 minuten om vervolgens van de klantenservice te horen dat het rond 22:15 wordt, omdat ze bezorger een andere route is gaan fietsen. Eindstand de melding rond 23:00 krijgen waarin staat sorry vandaag gaat niet lukken we komen morgenochtend tussen 07:30 en 10:30. Dit terwijl ik thuis blijf om te wachten op mijn pakket en dan niks krijgen op de afgesproken tijd.
Goede materialen en tijdige aflevering zoals afgesproken
Prima verzorgde bestelling en mooi op tijd.
Heldere website, omschrijving klopt met ontvangen product, supersnelle levering.
Zeer snelle levering. Heel goed verpakt. Aflgelevert bij een afhaalpunt. En het product (een tweede kans), is helemaal top.
Prima geregeld en mooi:optijd.
Snelle levering, vriendelijk personeel
Bureaustoel volgens verwachting aan de hand van de beschrijving. En snelle levering. Top!
Goed geholpen bij aanschaf telefoon en genoeg hulp bij installeren.
Duidelijke informatie over het product en dit geld voor zowel de nieuwe als nieuw staat of 2de kans producten. Dit maakte dat ik ervoor gekozen heb om een 2de kans producten te pakken dat nieuwe in originele doos zat maar wel teruggestuurd was. Waarschijnlijk heeft de persoon die het product voor mij kocht het toetsenbord toch niks vond. Ik ben er juist heel erg blij mee.
Prima info en snel geregeld. Perfect.
Ik heb een week moeten wachten op mijn artikel. Reden: ik kreeg een artikel die ik niet had besteld. Ik moest van klantenservice eerst wachten totdat degene die mijn artikel had ontvangen het artikel had teruggestuurd. Hoezo moet ik daar op wachten. Ik heb het verkeerde artikel ontvangen door een fout van jullie. Ik heb het verkeerde artikel gelijk de volgende dag retour gestuurd. Tevens heb ik 3x heel lang in de wacht gestaan bij klantenservice. Ik bestelde altijd bij Coolblue omdat ik uitermate tevreden was. Dit vind ik een behoorlijke domper. Ik zal nu niet als eerste bij jullie op de site gaan kijken of ik iets nodig heb. Helaas.
Snelle levering, Goede service
Makkelijk bestel proces. Prima informatie verstrekking over de verzending. Keurig op tijd op de fiets. Leuke bezorger. Bezorging in een papieren enveloppe => good voor het milieu.