Er zijn 29.570 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Snel geholpen en goede uitleg

Prima ervaring met onder garantie vervangen van een e-reader. Alleen gebruik maken van je tegoed is een drama. Kon alleen telefonisch bestellen.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Milieuvriendelijk bezorgd. Top!

Snel en correct afhandelen. Volgende informatie krijgen via e-mail.

Snelle verzending en goede communicatie

Goede,snelle levering zoals altijd.

Besteld en geleverd. fijn als het gewoon werkt

Snel en netjes bezorgd

Snel en vakkundig.

Wat een top bedrijf!

Volgens mij heb ik deze vraag al eerder beantwoord. Maar goed als jullie het zo graag willen, hierbij nogmaals. De bestelling en de betaling doen via uw website is een fluitje van een cent. Het volgen van de bestelling is ook prima geregeld. Een kwartier voor de feitelijke bezorging kreeg ik een bericht dat uw medewerker er binnen 15 minuten zou zijn. En inderdaad. Dat klopte als een bus. En als die medewerker dan ook nog eens heel vriendelijk en enrhousiast is over zijn werk is dat wel iets om rekening mee te houden bij een eventuele vogende bestelling. Helemaal TOP dus.

Top bedrijf, scherpe prijzen. Snelle levering.

Buiten het feit dat alles goed geregeld is bij Coolblue, is de humor prettig genoeg ook aanwezig. Een dikke 10 voor de firma! 👍🏻

Duidelijke site, en mooie producten

Helaas een dag later geleverd dan beloofd bij de aankoop. De communicatie hierover was wel goed.

Goede prijs, snelle levering, oude apparaat retour, uitstekende website, vriendelijke en behulpzame chauffeur, goede informatie

Snelle levering, goede service. Wij bestellen regelmatig bij cool blue. Kan het iedereen aanraden

Prima bezorging een aflevering

Vriendelijke, snelle service. Behulpzaam en attente jonge vrouw die mijn spullen bracht, fijn

Prima levering en de volgende dag in huis.

Ik heb zo vaak iets besteld bij Coolblue, en er is nooit iets verkeerd gegaan, alles keurig op tijd zoals beloofd. Gisteren ook weer, een vrolijke en vriendelijke bezorger op de bakfiets. Daar wordt je dag blij van.

Goed en snel geholpen. Kon bestelling direct ophalen.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit! Altijd fijn om bij Coolblue te shoppen!

Onlangs een koelkast gekocht, bezorgers hebben papier weer meegenomen en hem op de plek gezet. Een aantal dagen later was dit product in de korting gegaan. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice via whatsapp snel het verschil terug gekregen. Top service!

Super goede service!

Snelle levering en alles in netjes en overzichtelijk!

Jammer dat er gebruik wordt gemaakt van Post NL. levert nooit bij ons af. Zijn wel thuis.

Altijd alles is orde en duidelijke communicatie!

Prima geregeld bestellen en de volgende dag op afgesproken tijd in huis!

Duidelijke website, snelle levering.