Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.271 recente reviews uit 4 bronnen.

Snel geleverd! Voldoet aan alle verwachtingen

Coolblue blijft voor mij de beste webwinkel. Goede, vriendelijke service, snelle levertijden en ook altijd op tijd, niks op aan te merken. Een van de weinige waar vandaag besteld, morgen in huis ook daadwerkelijk uitkomt

Fijne webshop en altijd snel in huis

Altijd goede service bij Coolblue. Ik heb een onlangs een compressor besteld welke helemaal gebroken bleek na het openen van de doos. (uit de buitenkant van de doos was niets te zien) Via de klantenservice een melding van gemaakt. Retour label gekregen, kapotte retour gestuurd en binnen een dag werd er al een nieuwe verstuurd, helemaal top!

Snel en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Gemakkelijk te bestellen, op tijd geleverd, aantrekkelijke prijs.

Gewoon zonder “gedoe”.

Fijne en silm

Coolblue heeft niet alleen een goede webshop en levering (inclusief installatie van bv een wasmachine), maar ook een hele goede klantenservice. Tot nu toe zijn alle problemen die ik heb gehad met bestellingen goed opgelost. Wat mij betreft is dat laatste iets wat een winkel echt onderscheidt. 10/10 dus

Netjes op tijd het artikel geleverd en geïnstalleerd door de ervaren mensen van Coolblue.

Super service ga zo door

TV aangeschaft. Veel informatie op de website en handige keuzehulp. Eenvoudig bestellen en afrekenen. Netjes en snel bezorgd, bezorger vriendelijk en beleefd. Helemaal tevreden.

Sommige dingen zoals kortingscodes etc. Waren onduidelijk maar de service was voor de rest uitstekend.

Erg snel en milieuvriendelijk op de fiets bezorgd.

Ruim assortiment en een zeer snelle levering. Uitgebreide info over het assortiment dat Coolblue aanbied.

Gemakkelijk te bestellen. Keurig updates over de levering. Vakkundig aangesloten en oude apparaat afgevoerd. Zeer tevreden!

Goede professionele service

Goede informatie om je keus te bepalen. En als altijd prompte levering op het gewenste tijdstip.

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd. Bestelling via internet ging ook soepel.

Houden zich simpelweg altijd aan de afspraak! Vaak niet de goedkoopste.

Keurig alles afspraak.en gekregen wat il wilde prima website

Vaker besteld, altijd goede prijs en altijd snel in huis. Goede service! Ik ben blij met Coolblue 👍🏻

Snelle levering, vriendelijke medewerkers

Snelle levering, waardoor werk door kon gaan

Goede service, pakket lag snel klaar, duidelijke uitleg. Kundig personeel

Goed product, volgende dag in huis en goed geholpen met mijn vraag via whats app.

Super (snelle) en nette service

Alles werd correct, snel en goed afgehandeld. Ook goed verpakt en tijdig bezorgd.

Product voldoet aan de verwachting. Goede prijs en nette en snelle levering

Razendsnelle bestelling en bezorging