Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.271 recente reviews uit 4 bronnen.

Erg snel geregeld allemaal. Ik had snel een statief nodig en kon hem meteen ophalen in de vestiging in Rotterdam.

Ik ben heel fijn geholpen in de winkel, erg vriendelijk personeel en ben zeer tevreden over de overzichtelijkheid van de site.

Snelle bezorg service, duidelijke website

Tot nu toe altijd erg goed service. Ik had zopas (17-02-23) een artikel teruggestuurd voor reparatie en dit is erg goed afgehandeld. Ik kreeg eerst een tegoed op mijn account zodat ik een nieuw artikel kon kopen, maar ik had 2e hands het gewenste artikel gevonden en gekocht. Dus gebeld met Coolblue of ik dit tegoed ook op mijn betaalrekening gestort kan krijgen? Ja hoor dit was geen probleem, binnen 2 werkdagen stond het bedrag keurig op de rekening. Geen 10 sterren wegens de relatief hoge prijs van Coolblue, maar daar krijg je wel goede service voor terug.

Snelle levering nooit problemen gehad

Product duidelijk omschreven en snelle levering

Geen problemen mee. Bezorging was snel, bestellen was makkelijk

Goeie, heldere reviews, snelle bezorging, problemen worden snel opgelost Zou meer informatie willen over duurzaamheid en productie En eventueel ook goedkopere opties

Alles was helemaal Oke

Personenweegschaal besteld die precies doet waar hij voor gemaakt is. De volgende dag met de fiets bezorgd!

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Snelle levering. Komt afspraken na

Super snelle levering

Snelle levering mooi klein verpakt en levering op de fiets

Snelle levering, duidelijke informatie op de website en goede omschrijvingen van het product. De vergelijk je product optie vond ik ook erg ideaal zo kon ik precies kiezen wat ik wilde.

Top bedrijf goede service bezorging en duidelijk producten info

Word hier altijd netjes geholpen

Snelle levering. Goede informatie op de website.

Hoesje helaas stuk van de game

Levering volgens afspraak nuttige onderbouwing van Cool blue keuze predicaat

Bestellen en vervolgens afhalen in Den Haag was een fluitje van een cent. Prima geregeld bij Coolblue.

Fijne service Overzichtelijke aanbiedingen Alles in email duidelijk

Bestel regelmatig bij Coolblue. Altijd dik in orde.

Altijd mooie aanbiedingen en goede service

Snelle levering hele goede service

Netjes en snel geleverd.

Snelle levering en goede service!

Duidelijke omschrijving , super leuke manier van informeren met leuke quotes , snelle bezorging!

Goede keuze gedaan, snelle levering

By far beste webshop met beste service :)