Er zijn 29.572 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Gewoon klasse dankjewel

Netjes en heel snel geholpen

Snelle levering en nette prijs.

Duidelijke omschrijving van het product, makkelijk bestel proces, product snel in huis. Zeer tevreden over het product.

Snelle levering van een thermostaat tegen de laagste prijs, dus TOP.

Super snelle levering en duidelijkheid over de tijd van aankomst.

Goede website Voorstellen van coolblue wat goede keuzes zijn Levering snel, verpakking goed

Snel, efficiënt en prima service

Goed en snel geleverd

Op tijd geleverd op juiste adres, Post.nl kan hier heel veel van leren!

Makkelijk bestellen, goed assortiment, goede service en snel bezorgd (per fiets)

Altijd snel en duidelijk en goede prijs

Echt hele snelle bezorging!

Er was genoemd dat ik bij aanmelding van de nieuwsbrief een korting op een volgend product zou komen. 1. kortingscode is nog steeds niet aangekomen 2. allerlei andere info van Coolbue ontvang ik wel wat een misleiding!

Erg snel geregeld allemaal. Ik had snel een statief nodig en kon hem meteen ophalen in de vestiging in Rotterdam.

Ik ben heel fijn geholpen in de winkel, erg vriendelijk personeel en ben zeer tevreden over de overzichtelijkheid van de site.

Snelle bezorg service, duidelijke website

Tot nu toe altijd erg goed service. Ik had zopas (17-02-23) een artikel teruggestuurd voor reparatie en dit is erg goed afgehandeld. Ik kreeg eerst een tegoed op mijn account zodat ik een nieuw artikel kon kopen, maar ik had 2e hands het gewenste artikel gevonden en gekocht. Dus gebeld met Coolblue of ik dit tegoed ook op mijn betaalrekening gestort kan krijgen? Ja hoor dit was geen probleem, binnen 2 werkdagen stond het bedrag keurig op de rekening. Geen 10 sterren wegens de relatief hoge prijs van Coolblue, maar daar krijg je wel goede service voor terug.

Snelle levering nooit problemen gehad

Product duidelijk omschreven en snelle levering

Geen problemen mee. Bezorging was snel, bestellen was makkelijk

Goeie, heldere reviews, snelle bezorging, problemen worden snel opgelost Zou meer informatie willen over duurzaamheid en productie En eventueel ook goedkopere opties

Alles was helemaal Oke

Personenweegschaal besteld die precies doet waar hij voor gemaakt is. De volgende dag met de fiets bezorgd!

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Snelle levering. Komt afspraken na

Super snelle levering

Snelle levering mooi klein verpakt en levering op de fiets

Snelle levering, duidelijke informatie op de website en goede omschrijvingen van het product. De vergelijk je product optie vond ik ook erg ideaal zo kon ik precies kiezen wat ik wilde.

Top bedrijf goede service bezorging en duidelijk producten info