Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.275 recente reviews uit 4 bronnen.

Prima service. Goed advies en fantastische bezorging

Alles perfect gegaan en snelle levering

Pakket nog niet ontvangen

Grote keuze goede prijs

Goed en breed assortiment en de onmiskenbare service: altijd op tijd en bij evt problemen helpen ze altijd met een goede oplossing

Handige eenvoudige website, dus snel bestellen en direct de volgende dag geleverd. Enzo gaat het elke keer.

Snelle service en vriendelijk personeel

Alles is perfect gegaan, van bestelling naar levering en tot installatie. De beide mannen waren kundig en enorm vriendelijk, een visitekaartje voor Cool Blue.

De site is goed, je kan veel informatie vinden. Bestellen is makkelijk. Product was snel geleverd en je krijgt er extra informatie en tips over. Kortom een goede service.

TV gekocht met 2e keus. Bij levering bleek er geen voet bij te zitten, geen stroomkabel en geen afstandsbediening. Na bellen met Cool blue kon er een ruilactie de volgende dag plaatsvinden met een exemplaar waar wel alles bij zat, ook 2e keus, dat werd me verzekerd. In de avond zag ik ineens bij mijn bestelling dat er werd gewacht op een betaling van mijn kant van 264 Euro. Weer gebeld enbleek er niets bekend van mijn eerdere afspraken en een fout in het systeem? Uiteindelijk kon ik met bijbetaling van 16 Euro alsnog een 2e keus TV krijgen, echter pas een dag later dan eerder afgesproken. Betaling snel gedaan en de levering en omruiling was daarna naar wens.

Coolblue is voor mij het adres voor al mijn privé- en zakelijke elektronica-aankopen. De service is geweldig, ruilen is nooit een probleem en de combinatie winkel en website is handig.

Bestelling wordt super snel en stipt op tijd bezorgd

Erg tevreden alles is altijd snel in huis en goede service. Waar ik nog wel blij van zou worden is Klarna 30 dagen als betaalmiddel

Gewoon top service en snel bezorgd!

Prima producten, snel besteld en snel geleverd.

Nadat ik de Cricut had besteld had ik het de volgende dag al in huis. Het was een mooie aanbieding, kortom, weer een top ervaring met Coolblue!

Snel, goed en correct.

Een beschadigde en (kennelijk al gebruikte) tweedekans aankoop meteen kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar. Zeer klantvriendelijk personeel aan de telefoon en aan de balie!

Top service qua bestelling bestellen en de bezorging

Goede omschrijving, snelle levering, zelfs op zondag. En vooral perfecte communicatie rond dit alles!

Vette drone besteld (DJI Mini 3 Pro met bijbehorende accessoires). Zelfde dag nog opgehaald in Eindhoven, wat een positieve ervaring was dat! ‘Kan ik u help?!’, ‘Wilt u een kopje koffie’ en ‘we help u zo’. Binnen 10 min stond ik buiten met m’n nieuwe drone!

Omdat mijn oude iPhone steeds trager werd een nieuwe aangeschaft bij Coolblue. Hij was op voorraad in de winkel in Utrecht dus nog dezelfde dag op kunnen halen. Hoewel het erg druk was op het moment dat wij aankwamen werden we enthousiast verwelkomd, konden koffie/thee pakken en de kinderen kregen een kleurplaat en waren al snel aan het tekenen. Uiteindelijk maar kort hoeven wachten en werden zeer vriendelijk geholpen. De nieuwe iPhone bevalt goed en ook een positieve ervaring bij Coolblue.

Snelle levering en overzichtelijke website.

Snel, simpel en effectief.

Super snelle levering en service, groot assortiment. We kopen graag bij jullie

Heel prettig het afrekenen werk heel fijn en makkelijk en het is zo in huis

Netjes snel goede prijs

Goede en snelle service!

Snelle levering, goede prijs

Snel bezorgd en relevante duidelijke informatie op de site