Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.276 recente reviews uit 4 bronnen.

Alles naar wens, snelle levering!

Ik ervaar dat er sprake is van willekeur als het gaat om het willen bezorgen van wasmachines, koelkasten. De ene bezorger van coolblue doet het gewoon de andere bezorger weigert. Reden voor mij om niet langer dit soort appliances bij coolblue te bestellen.

Snelle levering, duidelijke communicatie, top!

Fantastisch personeel, snelle levering

Uitstekend personeel en een veelvoud van mooie producten

Ik ben erg blij met de Google Chromecast Was er ook echt snel En netjes

Snelle levering door een leuke jongen. Alles voor een glimlach lukt bij mij!

Correcte leverarantie! Op tijd bezorgd!

Snel verzonden en vriendelijke klantenservice

Het bestellen en de levering ging zonder problemen

Top service en product!

De service, website en snelheid zorgen ervoor dat ik Coolblue vertrouw en als het even kan daar graag bestel. Voor mij is jullie webshop en service een voorbeeld voor vele bedrijven, zeker wanneer je relatief dure aankopen hebt.

Goede service, snelle levering en duidelijke informatie. wat is er nog meer nodig

Alles ging best goed en smooth.

Allereerst complimenten voor de CB-bezorgers; heb inmiddels aardig wat bestellingen gedaan en de CB-bezorgers, hetzij met de auto, of de bakfiets, waren zonder uitzondering vriendelijk en beleefd! Een voorbeeld voor andere bezorg(diensten). Bij mijn laatste bestelling was er een issue met de prijs; een telefoontje naar CB-klantenservice, en het werd naar volle tevredenheid opgelost! Zo bind je klanten ;)

Prima geregeld snel geleverd

Duidelijkheid rondom bestelling, afspraken worden nagekomen.

Snel en fijn winkelen

Altijd keurig verzorgd en snel geleverd

Prima service en ook makkelijk bij bestelling

Alles bij Coolblue was prima. Wel jammer dat Post NL het bezorgmoment aanpaste, waardoor de bezorging wat vertraging opliep

Snelle levering , goed product

Top product! Hele goede aankoop.

Iedere bestelling bij Coolblue brengt bij mij een glimlach, nooit teleurgesteld!

Ik had een tweede leven headset gekocht (HyperX cloud 2 wireless) en er miste een conponent, waardoor de de headset niet te gebruiken was

Goede producten, duidelijke site, fijne klantenservice en snelle levering

Snelle goede levering. Kwaliteit spullen

Afspraak wordt gewoon nagekomen!

Eenvoudig bestellen, makkelijk op te halen en goede after sales service. Top!

Snelle service, goede prijs/kwaliteit