Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.276 recente reviews uit 4 bronnen.

Wasmachine 21.30 besteld, volgende dag bezorgd, naar de 2e verdieping gebracht en aangesloten! Vriendelijk, net, deskundig personeel. Erg tevreden!

Bestelling volgende dag in huis dankzij de milieuvriendelijke fietskoerier van Coolblue. Product ook nog eens de goedkoopste welke ik kon vinden.

Snel geleverd en goed verpakt

Het was makkelijk.

Duidelijke website waar men gemakkelijk kan bestellen en de artikelen worden keurig en snel geleverd.

Top! Snel laten leveren en goeie productinfo

Het bestellen ging snel. De informatie over het toestel was niet correct, de binnenmaten klopten niet, kleiner (waren de buiten maten van de verpakking) Bij aflevering was de verpakking niet geseald of van een sluiting voorzien waardoor het mogelijk was om de inhoud te verwijderen. Jammer Gelukkig was alles wel aanwezig

Makkelijke site, goeie prijzen en directe communicatie met snelle service

Snel bezorgt makkelijk te bestellen goed product

Jammer dat als je geen nieuwsbrieven in de mail wilt ontvangen, je hier specifiek een vink box voor maakt bij het bestellen, en je alsnog een nieuwsbrief krijgt.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Komt afspraken na, volgende dag bezorgd klopt

Snelle service, goed advies en leuke tips als ik zou moeten wachten 🤓

Al jaren een goed bedrijf. Geen klachten en tijdige levering

Super snelle levering!

Prima zaak! Heeft een uitgebreid assortiment en prima service. Bestellingen worden altijd snel en accuraat bezorgd.

Op de fiets in de regen, toppers!

Duidelijke info, binnen 24 uur geleverd, product voldoet aan verwachtingen, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Supersnelle levering van de bestelde laptop. En niet onbelangrijk; voor een scherpe prijs!

Bij het bestellen op zaterdag werd aangegeven dat het pakket zondag zou worden beorgd. Daarom voor Coolblue gekozen. Bij bevestigingsmail stond maandag. Op maandag kregen we een mail dat het pakket in de middag zou komen, een uur later dat we niet thuis waren en we het pakket op disndag op het postkantoor konden ophalen. Vervolgens die middag een mail dat het pakket daar al lag. Ja, ik snap dat dit aan Post NL lag, maar de initiele belofte was: zaterdag betellen is zondag bezorgen. Geen glimlach dus Dit alles meteen maandag gemeld: nooit wat gehoord van CB

Snel en goedkoop

Het feit dat je geen account hoeft te maken om te bestellen is een pré & onderscheid Cool Blue van veel andere. Tijdig levering, net als beloofd.

Prima customer support afdeling.

Zeer snelle en correcte levering. Nog belangrijker vond ik dat de beloofde kwaliteit en staat waarin ik het 2e kans product aantrof bij ontvangst geheel klopte met wat beloofd was. Top!

Vlotte service, al tijd goed voor elkaar en levering komt nooit te laat!

Gewoon fantastisch! 's Avonds bestellen en de dag daarna in huis hebben! Ik probeer zoveel mogelijk lokaal te kopen maar als het dan toch een keer 'nodig' is heeft Coolblue het spelletjes voor elkaar!

Op de website van Coolblue kon ik in allerlei handige keuzemenu's mijn wensen aangeven en via extra informatie mijn definitieve keuze maken. Mijn bestelling werd meteen de volgende dag geleverd.

Overzichtelijke site en fijne hulp-bij-kiezen tool.

Goede snelle service online en in de winkel altijd heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Snelle bezorging en vriendelijk personeel