Heel goed geholpen in de winkel. Vriendelijk, vrolijk en behulpzaam personeel.
Ik had bezorgdatum zondag 30 november ingevoerd en oude item retour. En ik heb nog niks ontvangen. Pakket word ineens door postnl verstuurd waardoor ik het oude item niet kan retourneren. Ik zit nog te wachten op mijn product en hij zou naar een postnl automaat gaan. Maar nog steeds niks te zien.
Gewoon een prima winkel helemaal niks mis mee👍👍👍
Duidelijk wat je koopt,goede prijs. Goede info over het product na aankoop bij email.
Prima en snel geholpen
Fijne winkel en klantenservice. Snel bezorgd en goede website!
Coolblue zal toch iets aan de levertijden ml weten doen, of iig de slogan "bestel voor... De volgende dag geleverd". Ik bestel iets op woensdag (tijdig...)om het vrijdag mee te nemen op een weekendje weg, komt het pas vrijdagmiddag aan, ik was dus al weg...en als men de schuld wenst af te schuiven op PostNL, bedenk dan even dat Coolblue zelfstandig een keuze heeft gemaakt voor Post NL.
Gewoon goed, dat weet toch iedereen........
Het eerste service moment in de winkel was goed! Echter toen ik mijn aankoop vast wilde leggen, was dat met een andere werknemer die iets te enthousiast was... Prima aankoop gedaan, wachten op de levering van het product. Dit was simpelweg dramatisch. Aangezien dit via PostNL ging kan CoolBlue hier weinig aan doen. Het pakket werd om 22:00 voor de deur gezet zonder legitimatie, handtekening of wat dan ook. De bezorger zat alweer in zijn busje voor ik überhaupt bij de deur was... En dan bij een laptop van meer dan €1000,-... Belachelijk dat CoolBlue met deze partij samenwerkt.
Prettig ontvangst in de winkel en goede informatie.
Zeer tevreden bestelling op tijd geleverd en via mail een duidelijke instructie film. Top compliment
Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en aardige bezorgers!
Het pakket werd een dag na het aangekondigde bestelmoment bezorgd
Goede en vriendelijke service. Jullie eigen bezorgdienst is perfect. Echter via DHL gaat het altijd mis. Tijd om een andere externe bezorgdienst in te huren.
Ik had een defect product gekocht. Vervolgens langs een van de winkels geweest en kon daar het product super gemakkelijk omruilen. Top service!
dank voor de hulp en het begrip
Ik kook vaker elektronische producten en zowel de levering als informatie voorziening is heel goed.
snel en correct geleverd
Normaal gesproken ben ik altijd wel tevreden, ik had mijn bestelling vrijdag verwacht ivm de verjaardag van mijn zoon op zondag. Echter hebben jullie de levering uitbesteed aan DHL. Die hadden mij vrijdag zogenaamd gemist, ik ben heel de dag thuis geweest, dan zou het naar een pick-up point gebracht worden en dat is tot op heden nog steeds niet gedaan. Ik zit nu dus voor lul bij mijn zoontje dat ik nu niks heb kunnen geven op zijn verjaardag. Als jullie het zelf leveren is het wel altijd netjes optijd geweest, maar jullie zijn wel verantwoordelijk voor het uitbesteden en daar ben ik nu zo boos en teleurgesteld om. Ik had jullie gister nig geprobeerd te bellen maar de wachttijd was een uur. Achteraf had ik misschien beter naar de winkel kunnen gaan en misschien denk ik voortaan wel 2 keer na of ik het nog bij jullie bestel. Zoals je merk ben ik er echt teleurgesteld in en hoop ik op z'n minst dat ik het morgen kan ophalen bij het pick-up point.
Super vriendelijke gasten, onwijs snel geleverd en ook even snel wat tips over de eerste vaatwasbeurt. Ik had t instructieboekje sowieso niet goed genoeg gelezen om deze fout te voorkomen. Thanks!
Perfect geholpen, aardig en behulpzame mensen in de winkel. En goede producten voor een redelijke prijs
alles perfect geregeld
Coolblue is top, DHL minder. Heb over het algemeen betere ervaringen met PostNL
Snel en kundig afgeleverd
As ever: never better!!!! Waren alle winkels maar zo. Dit is échte retail therapy 😁
Fijne rustige winkel
Zeer, tevreden! Jullie zijn immers mijn hofleverancier van al mijn apparaten! Die lach gaat niet van mijn gezicht hahahahaha ondanks dat mijn 2 jaar oude kookplaat van wirlpool gesneuveld is door het vallen van een pan. Bij jullie een Etna besteld, de volgende dag weer koken. Toppers, bedankt hoor!
volgens afspraak alles geregeld
Keurig op tijd geleverd en super service!
Omdat een artikel in prijs verlaagd werd had ik recht op 300 euro maar krijg deze niet uitbetaald en MOET het uitgeven bij Coolblue in de webshop. Is diefstal of minstens dwang! Nooit meer Coolblue