Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.278 recente reviews uit 4 bronnen.

Website werkt makkelijk en de volgende dag al het pakket in huis. Super de luxe

Snelle levering, zoals beloofd. Netjes verpakt.

Ruim assortiment, duidelijke keuzehulp als niet zeker bent van welk specifiek artikel je wil binnen een bepaalde categorie en vriendelijke klantenservice.

Je kan makkelijk iets ruilen en snelle levering

Het product is snel geleverd, goede prijs-kwaliteitsverhouding, leuke verpakking.

Wordt via site goed geholpen met juiste keuzes maken Vlot bestellen en vlot in huis

Top geregeld allemaal 👈👍

Gewoon zoals het hoort, uitzoeken, bestellen, betalen en de volgende dag thuis zoals beloofd! Prima toch

Altijd goede adviezen bij vragen. Houdt zich aan garantietermijn en altijd snelle persoonlijke levering.

Keurig op tijd en met niveau

Ik kocht 3 dure telefoons in een week en ze gaven me niet eens een beschermglas voor de iPhone pro max 14

Prima levering en service echter is het lastig zoeken omdat alle niet leverbare artikelen zichtbaar zijn tussen de leverbare artikelen.

Snelle levering en geen gedoe.

Snelle en goede levering

Bestellen ging heel makkelijk, er wordt duidelijk aangeven waar ik de cadeaubon kon invoeren. Zo gezegd zo gedaan product in uitstekende staat ontvangen.

Top service zoals altijd

Mooi op de afgesproken tijd geleverd Bij een retour zending alles goed geregeld

Fijne website waarmee je makkelijk kunt vergelijken en een keuze kunt maken. Zeker de optie van Tweedekans producten is erg goed.

Het bestellen van het product ging makkelijk en heb de bestelling ook gauw gekregen.

We vonden onze bestelling half ineen gefrot in de eigenlijk iets te kleine brievenbus. Gelukkig was het bestelde apparaat nog heel.

Zeer snelle service en netjes en op tijd bezorgd

Snelle goede levering!

Door problemen op de site mbt mijn reservering, heb ik Coolblue gebeld. Fijn geholpen door Jana, België ;-), die voor mij de bestelling in Den Haag regelde. Goed systeem bij Coolblue vwb het aanmelden in de winkel. Zo hoef je niet in een rij te staan en op je beurt te wachten en word je geholpen door de juiste afdeling. Ook de service vwb het overzetten van data van mijn oude naar mijn nieuwe mobiel ging vlekkeloos en de medewerker liet mij rustig zien wat er nieuw was op deze mobiel en hoe hij werkte. Gewoon een goede ervaring, zowel bij de telefonische klantenservice als in de winkel!

Makkelijk bestellen, goede mogelijkheden om producten te vergelijken en overzichtelijke website. De ontvochtiger binnen 24 uur bezorgd en werkt naar behoren.

Duidelijke website. Makkelijk om producten te vergelijken. Snelle levering.

Snelle levering goed product.

Super snelle levering, nette bezorging en fijn apparaat

Duidelijk advies, snelle levering!

Snelle bezorging met bakfiets, goed voor milieu! Scherpe prijs.

Die zijn prima.