Er zijn 29.576 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Correct en duidelijk

Blij met de ondersteuning bij het aankopen. De keuze slectie werkt goed

Prima service. Wel jammer dat coolblue ook via post.nl verzendt. Dit maakt je niet kan vertrouwen wanneer jouw pakje echt komt.

Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie via e-mail, competitieve prijzen.

Snel bezorgd en hij werkt fantastisch

Levering van mijn nieuwe airfryer sneller dan de wind.

Goede producten, duidelijke omschrijving, snel thuis ontvangen

Duidelijke uitleg. Zowel over het product als over de installatie.

Altijd snelle levering. Producten voldoen altijd aan de verwachting.

Goed verpakt en snelle bezorging!

Snelle en goede service en qua prijs aantrekkelijk!

Snel geleverd en toen ik een product wilde retourneren werd ik goed geholpen.

Bestelling snel en prima geleverd

Snel en correct

Doet precies wat er gezegd wordt.

Goede prijs. goede service. snelle bezorging.

Snel geleverd. Goed verpakt. Prima product.

Snel, correct en prima service

Ik had een defecte wifi router. Een nieuwe besteld en binnen een dag geleverd. Fietser in de hoosbuien glimlachte nog steeds om 21:00 toen hij het kwam brengen. Zelfde avond wifi in huis weer op orde. Heerlijk.

Goede site, snelke levering

Ik ben elke keer weer verbaasd hoe snel iets bezorgd wordt. ‘savonds 10 uur besteld en ‘s morgens half 10 bezorgd

Onze wasmachine was helaas stuk, en we wilden erg graag een nieuwe! Gelukkig had Coolblue de optie om de volgende dag te bezorgen. Het bestellen ging makkelijk en snel, en de informatie op de website was duidelijk. De werknemers tilden de wasmachine super snel naar de tweede verdieping. Hier was ik enorm blij mee. Al met al een super fijne en snelle ervaring! Ik zou Coolblue zeker aanraden bij anderen.

Binnen 24 uur geleverd bezorging volgens afspraak

Snelle en goede service. Pakket altijd in 1 dag geleverd. Goede kwaliteit producten.

Enorm goede dienstverlening, zowel via website als de telefoon (klantenservice) als in de winkel in Amsterdam. Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. Alles gaat leuk en makkelijk. Ook jullie teksten en visie zitten goed in elkaar! En leuke en behulpzame filmpjes op de website over allerlei producten. Dat helpt enorm! En goede aftersales.

Wilde iets omruilen en dat was via de website makkelijk te regelen en de levering was snel. Prima service.

Netje op tijd geleverd eerder dan verwacht😁

Ontzettend goede service met een hele brede glimlach, ook zeker bij mij!

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering met voldoende informatie over moment van levering.

Goede service en vakbekwaam advies.