Snel, degelijk. Goede producten. Leuk bedrijf.
Goede service en duidelijk in het leveren van producten.
Mij ervaring met Coolblue is buiten gewoon positief ze komen hún afspraken na de service is super kom graag terug.
Goede service en zeer klantvriendelijk. Netjes verwelkomt en geholpen bij de deur, wachtrij en aan de balie. Ook na aankoop een handige mail ontvangen met de factuur en handige informatie over mijn aangeschafte product!
Snelle levering en perfecte service 👍👍👍
Volgende dag werden de producten bezorgd en netjes rond de afgesproken tijd!
Service met een glimlach.
Goede informatie, en prijs. Snel geleverd
Snel geleverd. Goede prijs. Klantenservice nodig gehad. Ook die nam alle tijd.
Goede en snelle service
De bestelling wordt de volgende dag bezorgd en service is uitstekend.
Gewoon goede communicatie, nette levering, service gerichtheid dikke prima, uitleg over apparatuur goed. “Alles voor een glimlach” is gelukt!
Snelle levering en mooi product
Goede aanbieding en snelle en vakkundige levering
Goede en snelle service
Goed. op tijd. geen gedoe. Ik geef nooit meer dan een 6 no worrys
Bestelling ging soepel, levering ook en omdat product tegenviel (te klein) meteen teruggestuurd en binnen 3 dagen geld op de c-card terug. Top geregeld!
Snelle accurate levering. Groot productassortiment en mogelijkheden om producten te vergelijken. Betrouwbare efficiënte organisatie.
Overzichtelijke website en mooie prijs. Toestel werd zoals beloofd de volgende dag bezorgd.
Goede service qua afhandeling bestelling: duidelijke updates omtrent verzending en bezorging van de bestelling, op groene wijze met fiets berzorgd en een erg vriendelijke bezorger!
Snelle levering, goede communicatie en goed product.
Iets bestellen, of besteld. Je word op de hoogte gehouden, het is snel verstuurd en je krijgt nog gratis uitleg, geweldig
Coolblue heeft een breed assortiment van nuttige producten. Daarnaast is het fijn om te zien wat de Coolblue's Keuze is. Dat neemt een hoop giswerk weg! De verzending en verpakking is altijd erg positief ervaren; ook het feit dat je een SMS-je krijgt als de bezorger onderweg is stel ik erg op prijs.
Snelle levering Duidelijke site Altijd top!
Alles ging vrij snel van het kopen tot aan het bezorgen.
Goede prijs, snel geleverd Duidelijke informatie
Altijd kwaliteit en snelle service
Snelle levering, betrouwbaar, en prima retour- en probleemafhandeling.
Goed assortiment, geweldige service qua bezorging. Duidelijke timeframes en sms 15 minuten voor levering, zodat je niet in spanning aan het wachten bent.
Nette snelle behandeling