Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.282 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel en goed geleverd

Handig vergelijken van keuzes op de website. Betrouwbaar bedrijf, klantvriendelijk.

Telefoon op de afgesproken dag geleverd. Helaas niet binnen tijdslot. Levering was compleet. Site wel wat onduidelijk omdat er 100 verschillende opties als aparte telefoons zijn weergegeven. Zo staat de Samsung A33 als versie met lader, zonder screenprotector, zonder lader met screenprotector, met lader en met screenprotector allemaal als aparte versies. Dat vind ik heel onoverzichtelijk. Liever gewoon 1x het specifieke toestel en dan op de pagina kiezen welke accessoires je erbij wilt. Ook erg jammer dat een oplader niet standaard wordt meegeleverd. Je levert gewoon een niet compleet product, maar daar kan coolblue weinig aan doen.

Lekker via de app bestellen

Prima medewerkers. Accurate levering. Snelle en complete afhandeling van vragen

Super service, vriendeiljke medewerkers, heel tevreden! Spot on!

Snelle levering, goede ondersteuning dmv filmpjes. Mogelijk tot vergelijken. Beste koop voorstel .

Altijd duidelijk omschrijving en veel informatie over het product

Goed en optijd leveren van producten

Service in de winkel was heel goed

Top vandaag besteld morgen in huis goede prijs en kwaliteit van Ring zo als gewend heel bij mee

Altijd goede service en vriendelijke bezorgers.

Altijd correct en snel. Doen wat belooft is.

Top ervaring, professionele advies

De klantenservice bij coolblue vind ik uitzonderlijk goed. Als er iets mis is met een product kan ik er altijd op rekenen dat dit netjes en tijdig afgehandeld wordt. Om deze reden zoek ik ook altijd eerst of voor een vergelijkbare prijs het product wat ik zoek bij coolblue verkocht wordt. Wat beter zou kunnen is een accurater overzicht van aanwezige producten. Veel producten staan vaak voor lange tijd op niet beschikbaar zonder een filter om deze te verbergen uit zoekresultaten.

Alles was super snel binnen. Echt voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Enige wat was dat de klanten service niet bereikbaar was na lang wachten. Misschien een online chat aan maken.

Gewoon zoals Coolblue. Cool snel. En Cool goed.

Vriendelijk personeel en geven goed advies voor in gebruik name.

De service was heel goed en vriendelijk ik was er blij mee en de producten die ik heb gekocht ben ik heel blij mee.

Altijd goede tweedekans producten voor een scherpe prijs die ik de volgende dag al in huis heb! Top bedrijf

Goede producten, makkelijk vergelijken, snelle bezorgen

Snelle levering en duidelijk wanneer er geleverd ging worden.

Cool blue heeft precies gedaan wat ik verwachtte, netjes verpakt en vlot geleverd zoals beloofd op de site

Wij zijn zeer tevreden, bedankt voor alles.

Goede levering. Zelfs het te retour te sturen artikel mogen houden en ook nog geld terug ontvangen.

Ze zijn aardig en al ben je niet thuis leggen je bestelling wel netjes voor de deur en geven daarvan een melding

Prima snelle service; groot assortiment

Eufy aangeschaft, mooi in prijs. Super makkelijk om het te installeren. Geen draden hoeven trekken. Heel prettig ingebruik.

Coolblue geeft altijd betere oplissongen dan je verwacht