Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.282 recente reviews uit 4 bronnen.

Makkelijk te bestellen en levering keurig op tijd in huis. Prima dus😊

Product is van een top kwaliteit, voor een mooie prijs en is heel snel bezorgd. Ben super blij met de service van Coolblue.

Super service, besteld en kon het de zelfde middag nog op halen!

Alles is gewoon goed geregeld bij Coolblue. duidelijke taal, ze komen hun afspraken na.

Dit was mijn eerste aankoop bij coolblue. Ik kon snel en makkelijk vinden wat ik nodig heb door de goede productbeschrijving.

Ruim assortiment, de 'Coolblue keuze' producten zijn superfijn bij het uitkiezen van een passend product, geweldige klantenservice. Gewoon toppers!

Jammer dat ik een defect artikel geleverd heb gekregen. Helaas was het artikel uit het assortiment waardoor ik een tegoed kreeg ipv mijn geld teruggestort. Daardoor kan ik mijn tegoed niet gebruiken om het door mij gewenste artikel elders te kopen. Tip stort het geld direct terug als een artikel uit het assortiment is

Goed, netjes, en betrouwbaar.

Makkelijke product keuze, praktische bundels als voorstel en snelle levering. Ook fijn om achteraf een mail met meer informatie over het product te ontvangen.

Coolblue staat, in vergelijk met zijn concurrenten, bovenaan met service. De prijzen zouden iets scherper kunnen soms.

Snel geleverd, persoonlijke telefoontje om aan te geven dat het pakketje er is goed geregeld.👍

Pakketje ophalen in de ruim opgezette winkel was een bijzondere ervaring. Door het opgeven van je naam voelde het net iets persoonlijker en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede service, goed contact

Hele snelle verzending

Gewoon heel tevreden over alles

Supersnelle levering! De dag erna gelijk geleverd.

Van het bestellen tot aan de levering is het netjes geregeld. Je krijgt zelfs tussendoor te horen hoe je met je bestelling gaat.

Nette snelle levering

Prima site, snelle levering

Snel bezorgen en bezorgers ook vriendelijk. Prima service

Snelle levering prima product

Goede app, goede producten, heldere site, fijne communicatie

Top geregeld en snel

Altijd een fijne klantenservice altijd behulpzaam

Er ging iets fout met mijn bestelling maar dit is snel en vakkundig opgelost. Ik ben en blijft vaste klant van Coolblue

Supersnel geleverd en geïnstalleerd, erg blij mee

Altijd snelle levering. Prettig bedrijf. Gaat er iets mis dan wordt het weer snel hersteld

Een goede service. Tot nu toe alles op tijd geleverd.

Op tijd gebeld , goede informatie mbt aansluiting.

Goede en tijdige levering. Product voldoet aan verwachting.