Bestellen ging super makkelijk en mijn slowcooker weer super snel geleverd. Helemaal top
Zeer tevreden, levert zoals aangegeven de volgende dag.
Geen enkele negatieve op of aanmerkingen. Gewoon uitstekend.
Goede spullen daar
Twee oplaadkabels van bluebuilt besteld , supersnel geleverd ondanks de kerstdagen, Top 👌
Over het algemeen ben ik tevreden maar de refurbished artikelen die ik had besteld heb ik terug moeten sturen omdat ze het toch niet deden. Dat is zeker een verbeterpunt.
Bestelling van een laptop via de site van Coolblue heel vlot kunnen doen. De duidelijkheid en vergelijkingsmogelijkheden gaven een vertrouwd en duidelijk beeld van wat ik moest hebben. Van bestelling, via betaling en aflevering (alles binnen 24 uur!) super geregeld! Complimenten!
Suuuuppppeeer snel en in goede orde geleverd.
Ik heb nog nooit problemen gehad met coolbleu. Leveringen altijd op tijd! Producten zijn allemaal van topkwaliteit! Klantencervice helpen je fantastisch! Ik heb ook een koelkast besteld en die had schade, binnen no time kwam coolbleu met twee opties: of een nieuwe bezorgen of 20% korting op deze. Allebei goeie opties ik was erg tevreden over deze service!
Prima prijs / kwaliteitsverhouding
Goede service en groot assortiment
Geweldige service, mooie producten tot aan de deur geleverd door vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer?
Totaal verrast was ik dat mijn bestelling, die ik op 1e kerstdag plaatste, al geleverd werd op ‘3e kerstdag’. Boven verwachting! Echt een top service👍🏼
Ja echt super goed bedrijf en super blij met de service zeker een aanrader!
Altijd adequaat en vriendelijk advies. Dat is super klantvriendelijk. TOP
Alles snel geregeld en snel geleverd. Goede hulp bij enkele vragen.
Goede info op de website, snelle levering
Snel levering. Goede informatie
Goede prijs & leuk dat je na het bestellen handige tips en tricks in je mailbox ontvangt
Goede en snelle aflevering van diverse producten in 1 bezorging.
Product besteld en (te?) snel geleverd. Product bleek 1 van de 3 (grote) onderdelen te missen. Stuur je m op voor ruil met zelfde product, krijg je store credit en moet je zelf alsnog opnieuw bestellen . Waarom geef je de optie als je m niet honoreert? Ben ook achterdocht dat ik nu het zelfde incomplete product weer krijg.
Net als deze review: goed, snel en straight to the point
Snelle correcte levering
Keurige bezorging en vriendelijk.
Snel binnen, bezorger wou ook nog helpen televisie de trap op te sjouwen.
2e kerstdag besteld en de dag erna was de stofzuiger er al! Super service 🙏
Zeer snelle levering en pannen waren €70,- goedkoper als bij andere, dus toppie
Snelle levering ondanks de feestdagen
Heel goed! Snelle levering en goes verpakt. Daarnaast een duidelijke productomschrijving.
Ik vond de levering heel snel en de kwaliteit ook goed en werk nemers zijn ook heel aardig