Prettig, op tijd en precies geleverd. Coolblue levert altijd
Snelle levering, betrouwbaar en goede Kwaliteit! Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!
Alles is goed gegaan. En alles was duidelijk aangegeven
Snel leveren, makkelijk bestellen en retourneren
Duidelijke website en snelle levering
De bestelling werd niet geleverd door uw bedrijf Dus was ik zeer teleurgesteld Het schijnt dat u de bestelling kwijt was Nu moet ik het maar bij een ander bedrijf bestellen
Goeie site alles makkelijk te vinden en verzenden van producten is ook goed geregeld 👍🏻
Duidelijke en informatie site, snelle service en levering
Het was zeer snel en correct geleverd.
Giede snelle levering en uitleg
Het was kinderlijk eenvoudig om de juiste laptop te bestellen. Helaas moest de koerier, op de Coolblue-fiets, door de regen het pakket afleveren. Voor de rest alles prima in orde en gemakkelijk.
Prima service met bezorgen en installeren
Ontzettend goede en nette service.
Coolblue is een duidelijke heldere website met een super goede klantenserviceteam. In de winkel word je ook altijd goed geholpen. Ze denken met je mee en mocht er iets.mis zijn word het perfect opgelost! Elke keer koop ik graag bij coolblue!
Perfect service, ik werd gelijk geholpen.
Prima geleverd, snel, en overzichtelijke proces. Hoopte op een optie om tijdvakken te selecteren, dat is nog makkelijker.
Altijd optijd, nooit kapot/gegooid pakketje. Ben er erg blij mee en kan altijd op coolblue vertrouwen!
De bestelling was snel binnen. Top product met duidelijke handleiding. Daar wordt ik blij van :)
Snelle levering, hele vriendelijke bezorger.
Heel snelle levering en goede service
Goed gesegmenteerde overzichtelijke webwinkel, snelle levering en fijne klantenservice.
Prima en snel geleverd, ondanks een storing waardoor mijn bestelling niet goed verwerkt was en een lange wachttijd mij de telefonische klantenservice. Uiteindelijk als nog met slechts één dag vertraging geleverd.
Top webshop, maar zoeken zou nog net ff wat duidelijker mogen.
Vriendelijke personeel bij service balie.
Het product was makkelijk te vinden en snel geleverd, alleen niet bij het aangegeven postnl punt, maar dat ligt denk ik aan PostNL zelf
Super snelle levering voor een erg goede Prijs
Bestelling volgens afspraak geleverd. Vriendelijke bezorgers. Netjes over de drempel gezet.
Fijne service! En heel duurzaam bezorgd!
Goede service en snelle bezorging
Snelle levering en netjes verpakt.