Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.282 recente reviews uit 4 bronnen.

Prima service snelle bezorging en kwalitatief goed product

Top service met altijd goed (online) advies over allerlei producten voor een goede prijs. Bezorging en klantenservice ook uitstekend. Zeker een van mijn favoriete winkels!

Duidelijke uitleg over de producten en fantastische service

Alles is vlot

Prima service, snelle levering.

Zelfs met de feestdagen optijd je bestelling ontvangen is geweldig, Altijd een top service Cool Bleu!

Online bestellen en afhalen in de winkel was perfect op elkaar afgestemd.

Eerste levering afwasmachine met inbouw service: 8 uur lang gewacht voor niks. Zou volgende dag gebracht worden: weer voor niks gewacht. Daarna bericht dat er iets met de afwasmachine was (ja sorry, u had ingelicht moeten worden) en er moet een nieuwe komen, die kost wel 70 extra. Maar door de ellende (sorry he) hoeft u maar 20 bij te betalen. Helaas kan de bezorging pas over 10 dagen omdat u installatie nodig heeft. Vervolgens kreeg ik een email dat ik de bestelling gecanceld zou hebben (beter voor jullie interne score?). Zijn ze er vanochtend: is er enkel drempel levering, geen inbouwservice. En ja, dat komt vaak voor wordt me verteld. Nou, ze mogen hem houden. Wat een ongelofelijk triest logistiek bij Coolblue. En waardeloze klantenservice. Ik zou het dus echt niet doen, bestellen bij Coolblue. Ga nu naar de site van Mediamarkt. Had ik direct moeten doen. Date of experience: December 29, 2023

Erg tevreden over de snelle bezorging en over het assortiment dat geboden wordt.

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Goeie producten en altijd netjes op tijd bezorgt. Soms een beetje duur maarja is niet anders

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Altijd alles top

Niet altijd de goedkoopste, wel altijd de beste service. App werkt goed, website werkt goed. Contact via WhatsApp. Dikke prima!

Zeer makkelijk bestelproces.

Besteld, snel geleverd, goed op de hoogte wordt je gehouden, over hoe laat en precies het tijdstip, er wordt nog een handleiding toegestuurd Dus helemaal top en ook nog op 2e kerstdag!

Fijne ervaring en snelle levering, goede informatie over het product op de site

Coolblue altijd top service en nette werknemers

Service goed snelle levering

Bestellen, betalen en tijdig ontvangen.

Overzichtelijk website met veel informatie om je keuze op een artikel te maken. En een vlotte levering.

Snelle levering en goed verpakt!

Bezorger was supervriendelijk. Kort voor tijd kreeg ik een berichtje met bijna de exacte levertijd. En levering op de fiets, dus goed voor het milieu!

Goede en fijne levering weer. Goed verpakt en snel geleverd.

Altijd een snelle levering, goede klantenservice en het retourneren van producten gaat ook altijd prima.

Duidelijk, helder,snel! Beter kun je het niet krijgen!

Uitgebreid productassortiment, snelle levering en prettige communicatie. Top!

Geen mail of brief dat pakket bij de buren is afgegeven. Dan blijf je zoeken

Duidelijke vergelijkingen, heldere site, alles voor de gebruiker!

Niets aan toe te voegen, altijd goed geregeld