Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.282 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede service en snelle levering.

Snelle service en levering, producten zijn van goede kwaliteit

Hele snelle levering en dat is waar Cool Blue voor is. Dat ze ook een zeer goede service geven heb ik het verleden al mogen beleven!

Snelle service, goede after care

Snelle goede levering, goed product en was makkelijk te vinden op de site

Snel, goede prijs kwaliteits verhouding

Snelle service. aardige bezorger

Vlotte afhandeling en werd keurig up to date gehouden

Goede service en lage prijzen

Heel makkelijk en snel.

Ga zo door, prima afhandeling

Mijn gekochte TV was binnen 2 jaar stuk gegaan. Dit viel onder de aankoopgarantie van Coolblue. Ik heb toen het hele aankoopbedrag terug gekregen. Super netjes en snel geregeld.

Het was snel aangekomen bij de winkel, volgende dag had ik het al mogen ophalen. Maar wat ik wat minder fijn vond was dat je lang moet wachten en zelf op een kleine schermpje je naam moet schrijven voordat je verder mag gaan. Maar voor de rest vond ik het wel fijn daar

Ik ben tevreden met coolblue. daarom koop ik me elektronische producten bij jullie

Alles wat je nodig hebt en snel geleverd

Snelle service, goede informatie en als er iets is met je producten biedt Coolblue goede hulp!

Netjes op tijd afgeleverd.

Snelheid, gemak en bezorging volgens afspraak

Alles snel en netjes voor een goede prijs geleverd.

Top service en snel geleverd.

Goede service, goede prijs

Groot assortiment , snelle bediening/levering, vriendelijk personeel

Gewoon top! Alles op tijd binnen en goede producten

Doet wat ze beloven: Bestelling plaatsen, en leveren.

Na een defecte steelstofzuiger, het bedrag terug gekregen. Deze ingeruild voor een ander merk steelstofzuiger….goed geregeld

Uitgebreide informatie over producten op de website. Leuke acties. Zeer snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen.

Snelle levering super goed

Primaa service hoor

Zeer snelle en efficiènte levering. Ik hou van de to the point branding, creatief!

Snelle levering na bestelling, van een essentieel huishoudelijk product! De levering kwam eerder dan aangegeven; gelukkig was ik thuis.