Goede service en snelle levering.
Snelle service en levering, producten zijn van goede kwaliteit
Hele snelle levering en dat is waar Cool Blue voor is. Dat ze ook een zeer goede service geven heb ik het verleden al mogen beleven!
Snelle service, goede after care
Snelle goede levering, goed product en was makkelijk te vinden op de site
Snel, goede prijs kwaliteits verhouding
Snelle service. aardige bezorger
Vlotte afhandeling en werd keurig up to date gehouden
Goede service en lage prijzen
Heel makkelijk en snel.
Ga zo door, prima afhandeling
Mijn gekochte TV was binnen 2 jaar stuk gegaan. Dit viel onder de aankoopgarantie van Coolblue. Ik heb toen het hele aankoopbedrag terug gekregen. Super netjes en snel geregeld.
Het was snel aangekomen bij de winkel, volgende dag had ik het al mogen ophalen. Maar wat ik wat minder fijn vond was dat je lang moet wachten en zelf op een kleine schermpje je naam moet schrijven voordat je verder mag gaan. Maar voor de rest vond ik het wel fijn daar
Ik ben tevreden met coolblue. daarom koop ik me elektronische producten bij jullie
Alles wat je nodig hebt en snel geleverd
Snelle service, goede informatie en als er iets is met je producten biedt Coolblue goede hulp!
Netjes op tijd afgeleverd.
Snelheid, gemak en bezorging volgens afspraak
Alles snel en netjes voor een goede prijs geleverd.
Top service en snel geleverd.
Goede service, goede prijs
Groot assortiment , snelle bediening/levering, vriendelijk personeel
Gewoon top! Alles op tijd binnen en goede producten
Doet wat ze beloven: Bestelling plaatsen, en leveren.
Na een defecte steelstofzuiger, het bedrag terug gekregen. Deze ingeruild voor een ander merk steelstofzuiger….goed geregeld
Uitgebreide informatie over producten op de website. Leuke acties. Zeer snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen.
Snelle levering super goed
Primaa service hoor
Zeer snelle en efficiènte levering. Ik hou van de to the point branding, creatief!
Snelle levering na bestelling, van een essentieel huishoudelijk product! De levering kwam eerder dan aangegeven; gelukkig was ik thuis.