Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.282 recente reviews uit 4 bronnen.

Perfecte en leuke service

Pakket werd 3 dagen na beloofd verzonden.

Alles is goed verlopen. De bestelling was iets later dan werd aangegeven maar dat kwam vast door de kerstdagen.

Er is een wasmachine neergezet. Maar op zo'n manier dat het deurtje aan de onderkant niet open kan. Moet daar af en toe zijn om de boel te reinigen. Hoe moet dat nu verder?

Ik ben zeer te spreken over coolblue. Hulp bij het kiezen van je product en goede aervice als je wilt ruilen. Altijd vriendelijk personeel, altijd snelle levering. Mooie winkel met koffie tijdens het wachten. En ongevraagd goed advies.

Goede service en snel geholpen

Fijne site en snelle levering

Eerlijke prijzen ,goede adviezen,snelle levering : that's Cool! CoolBlue!

Ligt niet aan CB pakje met een omweg, uiteindelijk zelf opgehaald bij postnlpunt. service van CB is altijd prima, hier kunnen ze mijnsinziens nx aan doen

Snel en goed

Mooie mail gehad met tips, advies en productinformatie nadat de airfryer op mijn zelfgekozen dag was bezorgd. Top!

Lekker snel geleverd!

Goed advies, snelle levering

De aankoop was makkelijk te doen, fijn om de reviews makkelijk te lezen. Ik heb maar 1 minpuntje, ik was vergeten het afleveradres aan te passen. Daarom maakte ik gebruik van de chat. Ik was er op tijd bij en het was in orde gemaakt. Helaas werd het alsnog bij mijn oude adres afgeleverd.

Keurig op tijd en milieuvriendelijk bezorgd

Snel en betrouwbaar. Goede communicatie

Uitzoeken en bestellen ging eenvoudig. Om het nog voor kerst in huis te krijgen, gekozen voor ophalen. 2x tablets besteld en gekeken waar deze op voorraad was. Helaas na bestellen kwam ik erachter dat de ophaaldatum 3 dagen later was. Snel gebeld met Coolblue over hoe dit kon. Bleek dat er maar 1 artikel op voorraad was en niet 2. Met behulp van de medewerker een andere filiaal gevonden waar ik ze ook kon ophalen. Werd vriendelijk geholpen in de winkel. Zelfs al bij binnenkomst.

Makkelijk te bestellen en komt na wat ze zeggen.

Veel producten die ik zoek zijn hier goedkoop te vinden. Af en toe worden er wat slordigheidsfoutjes gemaakt door de snelle afhandeling van bestellingen.

Goede digitale keuzehulp bij aankoop laptop. Snel en duidelijk!

Erg snel geleverd

Snelle en vriendelijke service en direct oplossingsgericht 👍🏻 Ik had een tweedekansje gekocht maar een accessoire bleek kapot. 1 telefoontje en het issue is verholpen, er wordt een vervangend accessoires na gestuurd. Heel fijn, is beter voor het milieu (niks terug sturen/weggooien), praktisch (ik in gelijk gebruik maken van het artikel) en tijdbesparend (hoeft niet meer tijd en ergernis te kosten omdat er niks retour hoeft).

Makkelijk te bestellen, alleen de prijzen zijn iets scherp.

Zaterdag wat besteld bij coolblue, extra bij coolblue omdat ze de volgende dag nog zouden bezorgen! Zaterdag bericht gekregen dat het zondag bezorgd zou worden, zondag hele dag zitten wachten, krijg ik zondag avond om 21:00 bericht tot ik toch moest wachten tot woensdag! Natuurlijk zijn ze afhankelijk van de vervoerder, maar bied zo'n service dan niet aan! Nu is het kerstcadeau niet tijdig gekomen!

Geweldig overzichtelijke website en erg klantvriendelijk en communicatief

Levering is goed gegaan en goed verpakt

Top service en producten!

Zeer snel bezorgd na de kerst

Heerlijke stofzuiger. Zuigt goed en is wendbaar. Veel goede makkelijke mondstukken.

Goede informatie en goed in gepakt bij bezorging