Er zijn 29.499 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid
8 maanden geleden

Snelle levering, goed aangekondigd dat het pakket eraan kwam.

8 maanden geleden

correcte en accurate informatie en levering van bestelling!

8 maanden geleden

Goede uitleg over de laptop. Geholpen door een zeer vriendelijke en kundige medewerker.

8 maanden geleden

Zeer servicegerichte bezorging, goede communicatie over levertijdstip.

8 maanden geleden

Gemakkelijke bestelling, goeie prijs en snelle levering

8 maanden geleden

Kwam snel en product voldoet aan verwachtingen

8 maanden geleden

Redelijk, als je adverteert met vandaag besteld, morgen in huis. Hou je daar dan aan en kom niet met een black Friday drukte excuus, dat is elk jaar. Jullie hebben toch ervaring neem ik aan? Is niet eerste jaar. Dus pas dan je website aan.

8 maanden geleden

De bestelling was precies gegaan zoals aangegeven. Was keurig verzorgd hoor. Bedankt.

8 maanden geleden

Heb voor het eerst iets besteld bij coolblue. Het was een telefoon. De bezorger is niet aan de deur geweest maar kreeg wel een melding dat ik niet thuis was op de afgesproken tijd om de telefoon in ontvangst te nemen. Kon telefoon bij DHL punt ophalen, overhandigde de medewerker mij een lege, open gescheurde doos en heb deze geweigerd. Vervolgens de klantenservice gesproken via de chatbox, hoorde dat er een onderzoek gestart zou worden en over 10 werkdagen antwoord zou krijgen. Bij de opmerking dat ik dit niet klantvriendelijk vind werd de chat gesloten en was het niet meer mogelijk om verder te chatten. Vervolgens de klantenservice gebeld, werd 2x in de wacht gezet gezet waarna de verbinding verbroken werd. De 3e keer heeft een vriendelijke dame mij de keuze gegeven om in afwachting van het onderzoek een nieuwe telefoon te bestellen (en te betalen). Ik heb hiervoor bedankt omdat ze geen zekerheid kon geven dat ik m'n geld van de oorspronkelijke bestelling überhaupt terug zou krijgen. Inmiddels elders een telefoon gekocht en nu maar hopen dat ik mn geld terug zie.

8 maanden geleden

's Avonds laat besteld en de volgende dag al ontvangen. Bovendien kwam er direct na ontvangst een handleiding per e-mail - echt super!

Supersnel geleverd, mooie prijs

8 maanden geleden

Smartphone besteld omdat oude kapot is, gekozen voor Coolblue ivm bezorgen volgende dag, maar helaas na 4 dagen nog geen ontvangen!

8 maanden geleden

Snel en makkelijk uitzoeken en bestellen. Zeer punctuele en vriendelijk bezorging.

snelle levering duidelijk uitleg

Goed geleverd

8 maanden geleden

product voldoet aan verwachtingen. op tijd bezorgd.

8 maanden geleden

De medewerker in de winkel heeft zijn beste gedaan om mij te helpen.

Informatie is goed. Bestellen makkelijk. En klantvriendelijke klantenservice

8 maanden geleden

11 november stofzuiger besteld die beloofd was op 12/11 te bezorgen. Zit er nog steeds op te wachten, volgens jullie verstuurd naar post.nl maar is daar nog steeds niet verwerkt. Diverse male telefonisch e via de app. contact met jullie gehad maar nog steeds geen oplossing. Teleurstellend.

8 maanden geleden

Makkelijk en snel besteld, in goede staat en met een glimlach afgeleverd.

8 maanden geleden

Nieuwe medewerker was super vriendelijk en betrokken. Stelde de juiste vragen en toonde oprechte waardering.

8 maanden geleden

Vriendelijk en snel te woord gestaan

8 maanden geleden

Ze doen wat ze beloven en met plezier. Blij mee!

8 maanden geleden

Alles perfect geregeld! Heel fijn.

8 maanden geleden

Heb iets besteld om af te halen in de winkel maar moest lang wachten omdat er allemaal mensen voor me waren voor advies. Waarom is er niet een afhaalbalie voor klanten zoals ik. Puur voor het afhalen.

8 maanden geleden

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering

8 maanden geleden

vraag stellen,vlot antwoord,bestellen, betalen en snel leveren,dat is wat ik wil!

9 maanden geleden

Op tijd, vriendelijk en behulpzaam.

9 maanden geleden

tweetal telefoons besteld. Een dag later konden we deze ophalen in Den Bosch. Afrekenen ter plekke en geheel verliep eenvoudig en snel. op mijn verzoek is de screenprotector door een medewerker geplaatst terwijl ik wachtte met een bakje koffie. Prima service en zeker voor herhaling vatbaar.

9 maanden geleden

lekker snel binnen hebben van mijn product.