Het blijft een feestje om bij Coolblue te bestellen. Niet duur, snel geleverd per fiets koerier die ondanks de kou met lach het pakket komt afleveren met kerstmuziek op de achtergrond! Gewoon weer top!
Niets ontvangen, wel al betaald. Pakket zoek of tussen wal en schip gevallen. PostNL meldt dat levering binnen 24 uur niet standaard is, tenzij voor spoedlevering wordt gekozen. Moet Coolblue dat niet duidelijker melden als je iets bestelt?
Prima en duidelijke informatieverstrekking en een mooie snelle levering.
Snelle uitlevering van bestelde materiaal, ondanks december drukte Top .!
Snelle levering, goede communicatie
Goede service, bedankt!
Product was direct geleverd, werkte meteen uit de doos
Bestellen gaat erg eenvoudig en de levertijd is super snel. We zijn erg tevreden
Duidelijke website en super snelle levering
Snelle en correcte levering. Een aanrader.
Goede informatie over de bezorging, bezorger was optijd en erg vriendelijk!
Makkelijk bestellen en heel vlugge levering!
Snel,vriendelijk en correct
Mijn online bestelling bij Coolblue was een vlotte en positieve ervaring. De website is gebruiksvriendelijk, waardoor het selecteren en bestellen van mijn product eenvoudig was. De snelle levering overtrof mijn verwachtingen, en het pakket arriveerde in uitstekende staat. Kortom, een topervaring die me zeker opnieuw naar Coolblue zal leiden voor mijn toekomstige aankopen.
Snel en goed geleverd Allen hebben we een onderdeel van de gasaansluiting gekocht die naar later bleek in het fornuis zat Was niet duidelijke uitgelegd
Snelle levering besteld artikel. Goed verpakt.
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Na telefonisch contact is dit meer dan keurig opgelost en heb ik mijn product als nog de volgende dag ontvangen
Snelle levering, goede prijs en gebruiksaanwijzing ook per mail verzonden
Snelle service en duidelijke communicatie.
Leuke mensen snelle levering en houden zich aan het woord alles met een glimlach
Erg blij met de snelle bezorging
Fijne website, ook voor de smartphone app. Levering snel. Indien er een iets naar wens is, wordt het accuraat opgepakt en afgehandeld. Heb er meerdere spullen gekocht en ook mijn zonnepanelen werken vanaf dag 1 top! Ben Zeer tevreden over COOLBLUE!
Nauwkeurige tijd van bericht en bezorging met een glimlach!
Coolblue maakt het winkelen makkelijk. Website is duidelijk en eenvoudig en aankoopproces is snel. Levering zo mogelijk nog sneller.
Altijd goede ervaring.gode levering volgens afspraak
Goede service en kwaliteit. Snelle levering en goede communicatie
Geweldige service, daar word je blij van!
Conform verwachting en snel geleverd
De goede service
Goede service snel geleverd