Er zijn 29.588 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Snel geleverd en gemakkelijk besteld

Nette en snelle levering

Je wordt snel geholpen, en vakkundig, vriendelijk Erg tevreden over deze persoonlijke werk wijze! Grt leon

Super blij met de service En razend snel geleverd

Gemakkelijk besteld, vriendelijke benadering, zowel op de site als in de winkel, vlotte afhandeling

Altijd vriendelijke service en nette prijzen

Snelle service, goed product

Mijn pakket was de volgende dag al bezorgd ondanks het bij tegenpartijen uitverkocht was!

Snel en een goede prijs/kwaliteit.

Snel geleverd. Toppie!

Alles is vlot verlopen van bestelling tot levering

Snel geleverd tegen een redelijke prijs

Snelle levering , goed advies via mail

Vriendelijk,netjes op tijd,fijn dat oude apparaten worden meegenomen duidelijke site,erg blij met mijn nieuwe aanwinst

Ondanks de kerstdrukte razendsnel bezorgd

Snel levering en goed website👌

Super slecht om hier wat gerepareerd te krijgen. Je moet vooral wachten. Meer hebben ze niet te melden. Wacht nu al 6 dagen op een belletje van een monteur. Koelkast is stuk, ze bieden geen oplossingen en verschuilen zich achter LG. Die glimlach kunnen ze niet leveren en klantenservice ook niet!

Snelle en juiste levering!

Duidelijke site, waarbij je ook voor tweede kansjes kunt kiezen. Super oplossing om verspilling tegen te gaan. De levering was heel snel en het werd duidelijk gecommuniceerd.

Super webshop en hebben goede producten met goede prijzen en leveren top service.

Niets ontvangen tot op heden

Alles ging zoals het werd beloofd! Super tevreden.

Duidelijke uitleg op site en zelfs nog mail erachter aan (waar ik nu wat mee moet want ik heb geen ontvangst meer met mijn radio maar dan kan coolblue niks aan doen

Prettig bedrijf. Correct. Snel.

Snel en keurig geleverd. Duidelijke productomschrijving op de site. Prettige klantbeleving.

Het was makkelijk en snel besteld en bezorgt. ik vond alleen de doos overdreven groot voor het product wat er in zat

Top service en vlotte bezorging

Makkelijke website, snelle levering

Geen klachten, alles netjes en snel.

Heldere website, snel geleverd en product voldeed aan de verwachtingen. Aanrader!