Er zijn 29.591 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Pakket op tijd geleverd. super blij met de producten pasten alle zo als gepland, compleet met bekabeling

Snelle bezorging en goede service.

Goede en snelle levering!

Op zaterdagmiddag besteld en zondag bezorgd. Netjes geïnformeerd over het tijdstip van bezorgen, nauwkeurig beperkt tot een uur en niet een halve dag. Aanrader

Alles zoals je hoopt.

Duidelijke omschrijvingen wat de keuze vergemakkelijkt en snelle (milieuvriendelijke!) bezorging - wat wil je nog meer.

Snelle levering op de dag die ik had verzocht. Ook de bezorging via Post NL was precies op tijd. Zo fijn als alles goed verloopt :-)

Snelle en goede levering

Goede service bij uitzoeken juiste apparaat en installatie.

Snelle en goede service

Aañkoop via internet gedaan. Probleemloos en snel

Jullie komen je afspraken wel na, zoals altijd eigenlijk. Ik had een uitstapje gemaakt naar de Media Markt, maar daar ben ik heel, heel snel van genezen. Jullie hebben ook zeer vriendelijke bezorgers, echt een compliment. Als ik wat nodig heb wat jullie verkopen, dan altijd bij jullie. Geen uitstapjes meer

Top assortiment, top service en geweldige service. Altijd ik krijg ik een glimlach als ik iets bestel bij Coolblue.

Prima vergelijking om te kijken welk product bij mij past. Snelle levering!

Snelle levering, keurig verpakt en product als omschreven op de website.

Op tijd geleverd

Netjes en snel in huis

Komen op tijd en vriendelijke bezorgers

Ik heb al meerdere dingen besteld en opgehaald bij Coolblue. De service is vrijwel altijd goed en op tijd. Afgelopen maand had ik een telefoon besteld en kon hem dezelfde dag nog ophalen. Dat is super

Bijna alles wat ik wil en hier te verkrijgen is bestel ik ook bij Coolblue. Bezorging is snel en vriendelijk. Er word altijd netjes van te voren gebeld wat ook erg fijn is met eventuele grote leveringen! Coolblue staat altijd klaar voor eventuele vragen en bieden producten over het algemeen met een net iets betere prijs aan dan concurrenten, wat mooi meegenomen is! De hoeveelheid reviews op producten heeft er tot nu toe altijd voor gezorgd dat ik de juiste keuze maak. Kortom, erg tevreden!

Hadden veel geduld

Helemaal top geholpen. Geen problemen, met een blij gevoel de winkel uit.

Goede ervaring, altijd nakomen wat er beloofd is, snelle klantenservice en super heldere communicatie!

Niets op aan te merken

Snelle levering en duidelijk communicatie

Snelle levering en duidelijke informatie

Zoals gewoonlijk een zeer snelle en zorgvuldige communicatie en aflevering. Mijn favo online winkel!

Snelle levering, goede prijs en goed product

Ik had een order bij de winkel, ik ben heel gastvrij ontvangen, gelukkig stond er ook nog eens een koffiemachine waardoor ik tijdens het wachten een lekker kop koffie naar binnen kon werken. Heel vriendelijk personeel bij de CoolBlue in Den Haag

Goede prijzen en correcte afhandeling van de bestelling. Daarnaast duidelijke en heldere adviezen gekregen in de Coolblue winkel in Den Bosch.