Alleen jammer dat de bezorging door DHL waardeloos was. Ik heb betaald voor avondbezorging. DHL gaf aan dat het bezorgd was om 21.38 uur. Het pakket was toen echter nergens te vinden. De volgende dag stond het pakket toen ik uit mijn werk kwam naast de voordeur, in het zicht voor iedereen die langs kwam. Gelukkig alleen maar eerlijke mensen.
Gewoon goed
Product eenvoudig te vinden op de website, afhandeling was zo gepiept en de levering meteen de volgende dag. Had gekozen voor een tweede kans product en die was echt zo goed als nieuw moesten zelfs zoeken naar de beschadiging.
Top juffrouw die mij hielp
Makkelijk besteld en gereserveerd om op te halen in de winkel. Ik werd keurig geholpen en ik ben zeer tevreden.
Duidelijk en snel
Afspraak is afspraak . Correcte levering produkt
Erg jammer, dat er gezegd wordt voor 23.59u besteld morgen in huis. En je dan vervolgens een week moet wachten, voordat je een bezorgafspraak kan inplannen
Over Coolblue ben ik op zich wel tevreden maar over de bezorging via DHL ben ik slecht te spreken. De doos wordt op de stoep gezet, er wordt aangebeld en de bezorger vertrekt. Even later begon het te spetteren en de doos met de Nespresso machine staat in de regen. Eerder ook al meegemaakt zonder regen. Ik heb betere ervaringen met PostNL.
Snel en goed
Alles soepel verlopen, van bestellen tot gebruiken. Bezorging zelfs eerder dan gepland.
Prima dienstverlening, echter bij het bestellen kreeg ik korting aangeboden als ik een energiecontract zou afnemen. Dat overviel mij wat. Ik had niet de tijd gehad om tarieven te vergelijken of überhaupt te zien of ik over kon stappen. Ik weet niet of deze actie nu echt past bij de goede dienstverlening die ik van jullie gewend ben.
Telefonisch contact opgenomen met Coolblue. Ik wist niet welke printer ik het beste kon kopen. De medewerker heeft mij gevraagd wat voor mij belangrijk was, daarna ging hij even kijken en kwam met een advies. Deze printer besteld en hij voldoet precies aan mijn wensen.
Prima geregeld. Bezorging netjes tevoren telefonisch gemeld en keurig op de afgesproken tijd.
Snelle levering en de goede producten.
Hele snelle levering en het product ziet er top uit! Heb al vaker bij Coolblue besteld, het is de prijs van een A-merk, maar je krijgt zeker waar voor je geld.
Heel tevreden! Helemaal naar boven gebracht
Makkelijk te bestellen via de site en snel bezorgd.
Wat een topbedrijf heel fijn dat ik in de winkel iets kan bestellen en het 2 minuten laten uit het magazijn wordt gehaald i.p.v. dat ik iets bestel en dan nog uren moet wachten tot het is gehaald zoals bij de rode concurrent
Prima product, levering op afgesproken dag.
Het was vlot en goed gedaan! Een frustrerend&VERBETERPUNT: DHL de bezorger heeft het product niet thuisbezorgd, terwijl ik dat DUIDELIJK bij de aankoop had vermeld!! Zonder enige afstemming DWONG DHL mij het pakket bij een afhaalpunt op te halen!
Volgens afspraak bezorgd, zelfs even binnen gezet vanwege het gewicht van het pakket. Top!
Goeie service
Fijne service!
Bestellen en het wordt de volgende dag al geleverd; prima
Ze kunnen niet waarmaken wat ze beloven.
Coolblue spent less time going from ordered to delivered, than Amazon spent ignoring my order. 😂
Camera besteld, website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Track&trace klopte en inderdaad op tijd geleverd. Al met al eenvoudig en volgens afspraak
Door Frans goed ingelicht.
Fijn dat we besteld hadden en het gelijk dezelfde dag op te halen was in de winkel. Vriendelijke medewerker!