Dinsdag nieuwe laptop en tablet opgehaald bij Cool Blue Grote Houtstraat Haarlem. Blij verrast over de plezierige, hulpvaardige bejegening. De laptop is zelfs door een medewerker in m'n fietstas gezet en voor de zekerheid met tape vastgemaakt. Wat een service!
Makkelijk kiezen, bestellen en ontvangen. Wat wil je nog meer…
Prima ontvangst en zeer goede bediening en goed advies
Goede prijs en snel bezorgd
Super snelle levering
Duidelijke website, goed product en snelle levering.
goede site overzicht, bestellen is gemakkelijk en een snelle verzending. TOP
Tot nu toe ging bezorging fantastisch. Mijn laatste ervaring is helaas heel anders. Bij afrekenen kon ik kiezen tussen een snelle (zondag) of een duurzame optie (maandag). Ik koos voor duurzaam. Helaas verplaatste DHL het bezorgmoment zonder overleg naar dinsdag, waarbij ik al wist dat ik niet thuis zou zijn. Moest ik weer zelf het bezorgmoment aanpassen om te voorkomen dat ik mijn grote, zware pakket op de fiets zou moeten ophalen bij een bezorgpunt. Kortom: ik vond het veel prettiger toen Coolblue nog zelf bezorgde ipv via DHL.
Op tijd geleverd, prima beschrijving.
Vriendelijk en snel geholpen mbt basis vragen. Indruk dat inhoudelijke vragen mbt potentiële reparatie van een televisie niet adequaat konden beantwoord worden maar werden afgewimpeld als ‘tv veel te oud, zal veel kosten om te herstellen’ zonder concrete info, dus enige boodschap is koop maar een nieuwe. Dat is niet de volledige service die ik verwacht. Volgende keer kijk ik of een meer klantgerichte zaak mij kan helpen.
Goede service en heel fijn dat het snel geleverd kon worden
Wat een heerlijke winkel is coolblue toch. Bij binnenkomst word je meteen vriendelijk ontvangen. Vervolgens heb je nog vragen over een product, meld je je aan en wordt je naam omgeroepen. Ik ben super goed geholpen en kom zeker terug en dat op een zaterdag.
Extra betaald voor de avondbezorging ik was gewoon thuis maar het pakket is naar een aflever punt gebracht ver uit mijn buurt . Dus totaal niet tevreden
Echt een goede service!!!
Betrouwbaar prijzen niet de goedkoopste maar wel comfort markt maar service is nr 1
Zoals gewend van de Coolblue, maken ze altijd waar wat ze zeggen. Zeer tevreden over de Coolblue
iPhone en airpods besteld, plotseling mail dat retour is ontvangen en ik geld terug krijg, vraag de klantenservice, die zeggen Oja we hebben het wel aan je verkocht maar we hebben het niet dus we hebben het gewoon geannuleerd, kan ik je verder nog ergens mee helpen?
Vaatwasser besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden qua tijdvakken voor levering.
ik bestel vaker en ben nog steeds tevreden. ze doen wat ze beloven. !
Ik had een printer besteld en die was de volgende dag al op tijd en goed verpakt bezorgd. Via een mail kreeg ik van Coolblue nog aanwijzingen en tips over deze printer. Daarna kon ik met de app van de printer de software installeren. Dus ik ben heel tevreden.
Zoals ik gewend ben werd de bestelling netjes en snel afgeleverd in de gevraagde pakketautomaat nam PostNl.
Prachtige en praktische gebruiksvriendelijke huishoudelijke apparaten.
Mijn pakketje is geleverd aan DHL, maar ik trof een leeg kastje aan met de opgegeven code, waardoor DHL vindt dat ik het pakketje heb ontvangen. Ik heb zeer goede ervaringen met Coolblue, maar hier ben ik héél verdrietig over. Je verheugt je op iets en dan moet je er van alles voor doen om het recht te breien: DHL verwijst naar Coolblue (dat stappen ondernam), maar uiteindelijk ligt de bal - logisch - weer bij DHL. Dat schiet niet op, omdat DHL een 'log' bedrijf is. Al met al ben ik nu even niet zo blij.....(sorry)
Alles verliep vlot en de service is gewoon erg goed.
Wacht al twee avonden thuis op mijn spullen en daar hè ik ook nog extra voor betaald. Zeer zeer slecht ervaring en nu wordt er verwacht dat ik vandaag van 16 tot 10 thuis blijf
Goed verpakt en direct voor gebruik gereed
aardige bezorger
Goede en vriendelijke service in de winkel. Eventueel mogelijk meer uitleg te krijgen over de aangeschafte tv. Helaas was er bij de bestelling een fout op de website, zodat het leek alsof er geen bestelbusjes beschikbaar waren om de tv te komen leveren. Daarom de tv opgehaald. Wat extra moeite, maar eindresultaat is dat ik tevreden ben met mijn nieuwe tv.
Bought washing machine at Coolblue, and it broke (leaking from doors) within 6 month. When requesting at Coolblue the repair, as I have 1,5 years warranty, they ask to pay half of the price that washing machine costs for repair. Coolblue blame customer and say that it is not manufacturing defect, and therefore warranty doesn't work. How can washing machine break so fast, it has to be then very very bad quality product, but Coolblue doesn't want to take any responsibility for selling failing products.Selling bad quality products,not taking any responsibility for that, or respecting customers rights. I see in reviews a lot of people have similar experience! DON'T BUY AT COOLBLUE, they're "warranties" doesn't work.
Online bestellingen gemakkelijk te plaatsten; snelle levering; vriendelijk personeel in de winkel.