Er zijn 29.597 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Goede prijs, niet de goedkoopste maar wel de duidelijkste en 'veiligste' keuze om bij Coolblue te bestellen mijns inziens. Teven hebben ze mooie tweede kans opties, en bieden ze altijd een goede uitleg van het product op hun website.

Snelle service, goed uitleg over het product. Hele fijne ervaring.

Vriendelijk en erg behulpzaam. Als de bezorgers iets instaleren geven ze ook nog uitleg over het product dat ze instaleren.

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Prima en snel

Ik zou een black Friday aanbieding krijgen. Die heb ik niet gehad helaas. Volle mep betaald.

Goede klantenservice. Had Fitbit ter reparatie teruggestuurd toen hij het binnen een jaar niet meer deed. Toen bleek dat hij niet meer te repareren was, kreeg ik shoptegoed met een waarde hoger dan een nieuwe versie. Had wel even contact met de klantenservice nodig om het shoptegoed juist aan mijn order te verbinden. Vandaar 8 ipv 10

Van bestelling tot na de levering was alles top: snel, duidelijke communicatie en een 100%-klantbeleving.

Prima geregeld en snel

Coolblue, makkelijk zowel on line als in de winkel. Goed geregeld, thuisbezorgd of ophalen in winkel. Top……en snel…

Top toff knorke

Komt afspraken na en leverd prima kwaliteit

De tv die ik gekozen heb was een tweede kans . Maar de tv was niet meer compleet schroeven voor de poot ontbraken. De gebruiksaanwijzing ontbrak en ook nog een afdek kap van de poot Al met al na een half uur te wachten op contact met de klanten service kon de schroeven bestellen via een webshop. Dat duurde 14 dagen dan zou ik ze binnen hebben . Dus al met al een klein 6 Val’s beoordeling. Met vriendelijke groet J.Ketelaar

Snelle levering. Ruime keuze bezorgtijden. Goede instructiefilmpjes

Super vlot en correct bedrijf vaste klant

Altijd een goede prijs, betrouwbare bezorging en prima sevice

Super service, vriendelijke bezorgers

Goede service, snelle levering, vriendelijke medewerkers en een uitgebreid aanbod. Omdat er iets mis ging met de betaling contact gehad met de klantenservice. In korte termijn alles prima opgelost.

Denk dat ik een prima deurbel hebt gekocht.

Alles was gewoon goed geregeld en op tijd, zoals bevestigd…Prima-donna 👍

Zoals gewoonlijk bij Coolblue: snelle en perfecte levering. Topbedrijf.

Snelle levering . goed produkt

Bestelling verliep vlotjes en eenvoudig, informatievoorziening was bijna meer dan compleet, bezorging zelfs vroeger dan aangekondigd en wederom uitmuntend gecommuniceerd. De heren die bezorgden vrolijk, vriendelijk, gezellig, vol lof over de eigen organisatie en zeer behulpzaam! Kon niet beter. Het feit dat jullie medewerkers zo tevreden zijn over jullie als werkgever vonden we enorm fijn: dan heb je als klant ook veel vertrouwen en maakt dat je wanneer keuze is tussen meerdere webwinkels je -al zou het product wat meer kosten- snel zou kiezen voor een organisatie die ook goed is voor zijn personeel! Ga zo door!

Snel en Kwaliteit

Coolblue is altijd al een goede webshop geweest, hele snelle service en dat is fijn

Top snel in huis dag erna zoals afgesproken

Prima verkoper en service.

In het kort. Een goed, duidelijke, snelle service 👍

Erg snelle levering en goed ingepakt.

Snelle diensten en antwoorden