Goede en snelle service
Wij zijn vaste klant bij Coolblue en dus dik tevreden. Wij wonen in de buurt van de vestiging Groningen, halen het ook wel eens op. Goede service en fijn personeel. Fam. Schutter Bedum
Mijn tweedekans product bleek bij aankomst incompleet, maar dit is werkelijk uitstekend en snel opgelost door de mensen van Coolblue. Een verademing dat als je even iemand wil spreken dat dat ook lukt zonder erg lang wachten, en ze weten bovendien direct waar je het over hebt. Dat is tegenwoordig niet vanzelfsprekend en daarom topservice!
Op tijd geleverd echt toppie, kom zeker terug
Ik heb meerdere keren producten besteld. Deze zijn altijd op tijd aangekomen en zonder beschadigingen. Ook vind ik het fijn dat je al je bestellingen kan terug vinden op je eigen account.
Makkelijke overzichtelijke website. Je kunt goed producten vergelijken. Snelle levering. Goede prijs voor perfect product.
Snel geleverd! Super vriendelijke bezorgers, blij!
Alles was naar wens
De informatie op de site is helder. De keuzes zijn ook duidelijk. De prijs is scherp. De wasmachine werd stipt op tijd bezorgd door twee vriendelijke heren met een grote glimlach. Top dus.
Ik vind cool bleu goed. Het fijne daarvan is veel keus en hulp op de site. En het word vlug geleverd. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk bij de levering. Groetjes Agnes
Snel geleverd, al vind ik dat geen probleem als het langer duurt.
Snelle bezorg service en goede prijzen.
Vandaag besteld morgen bezorgd als geadverteerd werd niet waargemaakt, werd een dag later (zonder reden). Verder keurig afgehandeld.
Snel kunnen afhalen en een goede prijs!
Alles keurig en op tijd geregeld (wasmachine). Netje afgeleverd en geinstalleerd door vriendelijke mensen. Oude ook weer meegenomen. Geen schade of gedoe (wasmachine naar zolder en weer terug). Helemaal goed.
Altijd snelle levering en fantastische klantenservice!
Altijd goede service
Coolblue is voor mij altijd duidelijk als ik een aankoop doe. Correcte plaatjes met duidelijke informatie en goede reviews van andere klanten geven mij hierbij goed inzicht; en dat mis ik bij andere soortgelijke webshops. Nice work, keep it up! <3
Groot assortiment; goeie prijzen; duidelijke communicatie; snelle levering
Snelle levering, geweldig product
Wasmachine besteld, de volgende dag in huis.Super!
Ze doen gewoon wat ze moeten doen. Vriendelijk, snel en altijd optijd …….of eerder
Niets weer toe te voegen
Alles is zo gelopen zoals belooft werd. Perfect. Daar wordt ik vrolijk van.
Goed aanbod van producten, makkelijk vindbaar en je kunt goed verschillende producten met elkaar vergelijken
Geweldige service s avonds om 2345u besteld en de volgende ochtend om 11u afgeleverd. TOP service!
Tweede kans produkt als nieuw prima service en snelle levering helemaal tevreden
Ik heb een koptelefoon gekocht met een mooie korting. Van te voren had ik het besteld en een paar dagen later in de winkel opgehaald. Ik werd vriendelijk en goed geholpen.
Via website besteld, de vlg. dag in huis en geïnstalleerd.
Goede kwaliteit,snel geleverd.Vakkundig en vrolijk personeel