Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.298 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle betrouwbare service

We gaan het zien.hoe deze nieuwe I-pad in het gebruik zal zijn!

Top bedrijf top service 100%

Super snel geleverd! Ik had een adapter besteld het was fijn geweest als deze in een brievenbusformaat doosje had gezeten zodat ik er niet voor thuis hoef te blijven. Verder harstikken tevreden!

Coolbleu is transparant. De bezorger kwam op de fiets op de aangegeven tijd.

Goed product, eerlijke prijs, snelle levering

Iik had een headset besteld en het was echt goed en goedkoop de kwaliteit en audio is echt goed en je krijgt je pakketje in een dag

Duidelijke webshop, veel keuze, flexibel in bezorgen/afhalen/betalen

Bestelling beter dan verwacht (tweede kans) en heel attent bezorgd door leuke bezorgster met tijd voor een praatje, inclusief kleurplaten en stickers voor de kinderen.

Altijd fijne en vooral vriendelijke service. Ook het grote aanbod in combinatie met een eerlijke prijs!

Snelle levering en product was zoals verwacht

Prima winkel, vriendelijke bediening, goede adviezen maar niet opdringerig.

Bestellen gaat vlekkeloos en zondaglevering werd waargemaakt!

Snelle levering en duidelijke website

Zaterdag eind van de middag besteld. Zondag binnen.

Prima service, prettige medewerker en goede prijs-kwaliteit

Erg prettige ervaring met klantenservice na falend postnl en niet minder belang, het geleverde produkt is prima.

Komt perfect afspraken na, bezorging is, zoals geadverteerd, heel vriendelijk en behulpzaam. Eerlijke prijzen, goede service. Ook goed om te weten: Coolblue is geautoriseerde dealer van grote merken, dat zijn lang niet alle wederverkopers!

Goede informatie gegeven. Personeel heeft veel kennis. De website is ook makkelijk te bereiken en het is heel gebruiksvriendelijk. En de service is goed. Ook fijn dat er fysieke winkels in deze digitale tijd.

Zeer goed persoonlijk geholpen door Zeb in de Coolblue winkel, Eindhoven.

Goeie service, ook telefonisch, goed afspraken mee te maken.

Voldoet aan verwachting, snelle levering, gratis verzending. prima

Ze doen wat ze beloven, dat is blijkbaar tegenwoordig een bijzonder iets

Online gekocht, website overzichtelijk, zaterdagavond besteld zondag in huis…top services

Coolblue is gewoon de meest ideale winkel die er is. Ze luisteren echt naar jou wensen en proberen je niet zomaar iets aan te smeren wat veel geld kost. De mensen bij coolblue weten ook echt waar ze over praten en denken graag met je mee. De klantenservice is ook echt altijd meedenkend , ze proberen nooit de schuld of het ongemak in jou schoenen te schuiven en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Gewoon allemaal top!

Goedkoop. Doet precies wat ze beloven

Klanten blij maken als doelstelling is natuurlijk erg fijn aan de ontvangende kant.

Super!, voor herhaling vatbaar!

Goede prijs, snel bezorgd, hele fijne bezorging vanwege precieze tijdstip en kwam op tijd.

We hebben een TV gekocht bij Coolblue, we kregen netjes 's nachts een notificatie wanneer ze bij ons zouden verschijnen. Dit kwam aardig overeen met de daadwerkelijke moment van aankomst. We zijn vriendelijke geholpen door de medewerker, die ook onze oude TV netjes meenam. Al met al een goede service met een 'glimlach'.