Snelle en vlotte bezorging, mooie koelkast, werkt prima. Dus in 1 woord KLASSE.
Snelle levering , apparaat ziet goed uit.
Zeer snelle levering door hele vriendelijke bezorgers. Voor ik het doorhad hadden ze de wasmachine een verdieping naar boven getild en aangesloten. Alles netjes achtergelaten en snel weg.
Bestellen ging heel makkelijk en snel en levering binnen 1 werkdag op tijd. Super tevreden!
Super snel, alles binnen 24 uur
Snelle levering en waardevolle productinformatie op de site
Ik bestel eigenlijk al mijn apparatuur hier (van klein tot groot). Kwaliteit is goed, leveringen gaan snel, als er iets niet op voorraad is komen zij met een goed alternatief voor een vergelijkbare prijs. Ik kijk zelfs niet meer bij de concurrent voor een betere prijs, Coolblue geeft vaak dezelfde prijs of zelfs lager.
‘S avonds om half 10 besteld, de volgende ochtend om 9 uur bezorgd. Dat is nog eens rap. Netjes een mail en een sms van te voren zodat ik de bezorger ook verwachtte. Super!
Snelle levering, alles duidelijk, omruilen of retourneren zonder gezeur, geld snel terug. In de winkel vriendelijk personeel, behulpzaam, pro-actief en absoluut niet opdringerig! Gewoon prima!
De bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Eenvoudig te bestellen en snel geleverd, zeker ook als je een product nogmaals besteld
Alle producten staan overzichtelijk bij elkaar met een beschrijving. Dit maakt het kiezen eenvoudig. Daarna makkelijk bestelproces en keurige aflevering.
Vaak besteld bij Coolblue, altijd perfect afgeleverd en binnen de afgesproken tijd
Top, snel besteld, snel geleverd.
Pakket kwam goed en snel binnen.
Zeer positief bedrijf doen wat ze zeggen ,alles correct geregeld oude apparaat gratis retour grote klasse
Goed en snel geleverd en de verwarming werkt perfect.
Mobiele telefoon van het ene op het andere moment niet meer aan te krijgen en bleek ook niet meer te repareren. Bij coolblue een nieuwe besteld welke zeer snel geleverd is.
Alles prima geregeld.
Op tijd geleverd in overleg met vriendelijke bezorger en tevreden met aankoop .👍👍👍
Goede communicatie over beide wanneer de bestelling richting mijn huis ging en wanneer de bestelling bij mijn buren was afgeleverd. Daarnaast zou het toch fijn zijn als je kon specificeren bij welke buur (of buren, gerangschikt) het pakketje zou afgeleverd worden als je niet thuis bent.
Was snel geregeld en de iPhone doet het goed
Supersnelle levering en goede prijs!
Verzending en levering was snel. Daarnaast kreeg ik ook nog een extra mail met info over de oordopjes die ik had besteld, wat erg handig was!
Vlotte levering, prima!
Prima levering en communicatie.
Professioneel, betrouwbaar en betaalbaar.
Top service en super vriendelijke bezorgers!
Er staat op de site dat ik het oude strijkijzer gratis kon meegeven aan de bezorger van Coolblue. Die wist echter van niets, en weigerde het botweg met de opmerking 'wat moet ik er mee?'
Call of duty besteld, enkel jammer dat die om 9 uur savonds werd geleverd op een pre order dag