Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.298 recente reviews uit 4 bronnen.

Duidelijk communicatie over product levertijden en alternatieven

Altijd goeie service en als er wat fout is makkelijk te bereiken

Wat moet je nou zeggen over een aflevering? De koelkast is binnen de aangekondigde tijd afgeleverd.

Uitstekend en duidelijk, nooit problemen. Het is betrouwbaar

Heel blij met de printer, makkelijk geïnstalleerd. Een opmerking: ik had begrepen dat ik mijn oude printer mee kon geven, maar mijn pakket werd door een postbedrijf bezorgd en niet door Coolblue en de postbode nam het niet mee.

Iedere bestelling hier wordt op tijd en snel bezorgd, kan makkelijk retour worden gedaan zodat het thuis wordt uitgetest en in de winkel zelf is iedereen super vriendelijk. De prijzen staan altijd wel gelijk aan de laagste prijs. Dus kort gezegd, niets over te klagen dus.

Snelle levering top service

Duidelijke specificaties, supersnelle levering en heel blij met mijn 'tweede kans' printer.

Fijne site, nette levering

Goede service, super snel bezorgd!

Alles was perfect. En postnl ophaal locatie optie is perfect. Goede info wat ik nodig had en snelle service. Daarnaast werkt en is de website fantastisch.

Handig, snel en duidelijk

Werd een dag later bezorgd dan aangegeven tijdens de bestelling

Goede website en een winkel die in de buurt is, om het snel op te halen. Vriendelijke geholpen in de winkel. Kortom prima.

Snel, goede prijzen, top producten. Graag weer!

Eenvoud, snelheid, assortiment!

Het is gewoon perfect!

Prima en betrouwbaar

Snelle, vriendelijke service met duidelijke communicatie.

Snelle levering, en aardig personeel

Teleurgesteld dat mijn oude stofzuiger niet werd meegenomen en ik dat niet van tevoren wist. Ik dacht dat dit usance was en ik heb er jaren geleden ook een meenneempremie voor betaald. Over de bezorging van het nieuwe apparaat heb ik geen klachten.

Snelheid van leveren. Beschikbaarheid

Alles naar wens

Prima levering aan huis.

Vlug en korrekt en goede service

Eeen goede service

Snelle levering en het product is goed

Snelle levering. Fijne, duidelijke website

Snelle bezorging met de fiets erg tevreden

Prima bezorging en behoorlijk op tijd