Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.298 recente reviews uit 4 bronnen.

Altijd goed, op tijd geleverd.

Ik ben blij met mijn rode telefoonhoes. de verkoper zei, dat wanneer ik het hoesje bij nader inzien toch niet wilde hebben, ik het alsnog kon retour sturen. dat vind ik heel attent. maar neen. ik ben tevreden met mijn aankoop. Sukses verders

Snel en Betrouwbaar

Top…helemaal goed

Het was jammer dat Post.nl de airfryer kwam bezorgen. Had graag de oude net de bezorger meegegeven.

Geweldig bedrijf altijd netjes

Prima product en snelle levering.

Super service Van CoolBlue

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima geholpen en keurig verzorgd geleverd!

Goede service en snel geleverd

We blijven hier terugkomen! Wat een top bedrijf met super werknemers! Ze zijn altijd zo vrolijk en behulpzaam als ze voor de deur staan. Echt super!

Was erg goed

Snel. Goed. Gemakkelijk. Simpel.

Aankoop 2e keus camera helaas geen shooter account vermeld en blijkt geen recent product. aankoop camera artikel uit lente bonnen en registratie product . Teleurstellend nu gedachten dat camera al menige tijd in gebruik is geweest? Gezien verpakking meerdere keren verzonden naar klant en retour. Zal graag in aanmerking komen voor een compensatie voor extra accessoires / batterij voor weer het volledige vertrouwen in Coolblue te krijgen Met vriendelijke groet, Gilles Dellebeke

Prijs was gunstig t.o.v. andere aanbieders.

Super nette levering op de afgesproken datum

Website niet duidelijk omtrent bezorgmomenten en email cony ct onduidelelijkomtrent ttack &trace code

Goede keuzehulp Scherp geprijsd Snelle levering

Snel in huis

2 prima bezorgers netjes en heel vriendelijk

Supersnelle service. Goed product, handige tips in de mail. Super!

Heb hem pas 2keer gebruikt

Prima prijs, snelle levering.

Goede prijs, assortiment en snelle levering. Nooit problemen bij retourneren of klachten.

Snelle levering, goede uitstraling, vertrouwd gevoel

Een refurbished was droger gekocht eind maart 2022. De droger stopte er aldoor mee. Deur open deurdicht. Op een ander programma zetten, dan draaide hij weer even. Inmiddels ook lekkage erbij,aan de onderkant. Coolblue wil wel repareren, maar niet onder garantie. Apparaat maar aan de weg zetten.

Keuzehulp was makkelijk en erg handig. Was de dag erna al in huis.

Duidelijke website en veel accessoires voor mijn e-reader bij te bestellen. Snelle levering ook. Volgende dag stonden ze voor de deur, kreeg een bericht 15 minuten van tevoren. Ik was nog niet thuis maar de bezorger belde even om te checken of hij het bij de buren kon afgeven. Heel fijn!

Super snelle service