Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.293 recente reviews uit 4 bronnen.

Prijs kwaliteit is prima, Levering zeer snel,

Prima website, keurig op tijd geleverd

Ik ben meer dan uitstekend geholpen met het kiezen en na de keuze had ik hem razendsnel in huis. Vriendelijke medewerkers met goede service voor vragen enz. Niks op aan te merken

Snel, betrouwbaar, super goede service, redelijke prijs

Zeer goede webwinkel, maar ook goede fysieke winkels met zeer goed en vriendelijk personeel die alles goed uit kunnen leggen. Super garantie, alles word naar tevredenheid afgehandeld. De klantenservice is perfect, ook aan de telefoon word je vriendelijk geholpen. Top winkel

Snel. zakelijk en vriendelijk.

De orderafhandeling, betaling en levering van het product zijn altijd prima voor elkaar. Ook de service en koffie in de fysieke winkels (Den Bosch) is goed. Met het product (DAB+ radio) ben ik niet helemaal tevreden omdat hij geen DAB+ zenders kan vinden ondanks goede installatie. Maar daar kan Coolblue niks aan doen.

Prima, helemaal top!

Goede snelle levering

Fijne interface op de website, goed aanbod van artikelen, redelijke prijzen. Heb nog nooit de klantenservice nodig gehad, maar het zal me niet verbazen als deze net zo klantvriendelijk en vrolijk is als de website :)

Zeer vlotte en correctie afhandeling van de bestelling.

Product gevonden, betaald, laten bezorgen en alles ging vlekkeloos.

Airpods pro besteld en de dag erna werd het netjes binnen de tijd op de fiets geleverd.

Coolblue heeft goede service

Wasdroger besteld en deze is snel en correct geleverd en aangesloten door vriendelijke bezorgers De oude hebben ze mee genomen, SUPER!

Gewoon keurig zoals afgesproken afgeleverd

Ruim assortiment, snelle levering, duidelijke info

Altijd vriendelijk, snel, betrouwbaar

Snel bezorgd en breed kwalitatief producten aanbod.

Snel geleverd Goede site

Top service snel geleverd

Supersnel geleverd en vriendelijke bezorger

Werd zeer vriendelijk geholpen, gaven informatie over het gekochte product!

Goede service kon mijn nieuwe telefoon snel ophalen en er werd zelfs een screen protector op geplakt

Mooi koffiezetapparaat en erg functioneel, ik ben er blij mee!

Gewoon goed! Lang genoeg?

Excellent , super and brilliant

Een koffiemachine gekocht die ik een dag later voor 223,- goedkoper bij de Wehkamp zag. Met de klantenservice gebeld die mij aardig vertelde dat er niks aan de prijs gedaan kon worden maar dat ik de optie had het pakket aan de deur te weigeren. Dat heb ik gedaan waarna ik meteen de bevestiging kreeg dat ik mijn geld binnen 5dagen terug ontvang. Dus prima geregeld, maar vanwege het prijsverschil een waardering met een 7 en geen 10.

Nette webshop,overzichtelijk, snelle levering

Super snel en prachtig op tijdπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘