Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.293 recente reviews uit 4 bronnen.

Prijs-kwaliteit goed Voorraad prima Snelle levering

Supersnel en duidelijke uitleg en tips

Als je iets bestelt is het er gewoon op de afgesproken dag, geen gedoe.

Netjes verpakt en een super vlugge levering, toppie

Duidelijke informatie, snelle leveringen. Gewoon goed. Punt.

Snelle levering. Alleen jammer dat ze een PlayStation spel niet door de brievenbus doen.

Ik koop graag bij CoolBlue omdat de service goed is maar ik had laatst bij de aankoop van de vriezer een probleem. Ik wilde de vriezer gaan betalen en mijn cadeaubon van € 30,- gebruiken maar die was verdwenen. Heb eindeloos moeten bellen voor het in orde gemaakt kon worden.

Ik krijg het binnen een dag, de mailtjes zijn goed en de spullen die ik haal werken top. Als iets niet werkt willen ze je graag helpen. Top zaak!

Prima service over het algemeen, snelle levering.

Ruime keuze, van goedkoop tot duur, duidelijke product-info en recensies. Na het maken van keuze, het bestellen en betalen, was de toezending naar het ophaalpunten van de KPN goed geregeld. Netjes verpakt en de kartonnen verpakkingen inmiddels in de oudpapier container. Prettige en betrouwbare (internet)winkel!

Overzichtelijke website. Snel bestellen en super snel bezorging!

Snelle bezorging, vriendelijke bezorgers die makkelijk je dingen op z'n plaats zetten.

Prima bedrijf. Fijne medewerkers. Goed bereikbaar via telefoon. Fijne winkel!

Overzichtelijke website, product snel gevonden, prima prijzen, snelle levering, goede service. Helemaal Top!

Goede service, en vlotte bezorging.

Helaas zaterdag avond m'n telefoon laten vallen ,om 22.00 een nieuwe besteld deze werd zondag om14.00 bezorgd. dat is wel een pluim waard

Een bedrijf met ouderwetse humor, geweldig leuk die opzet. Zelfs de bezorgers hebben goede zin.

Iedere bestelling die we gekocht hebben was 👍 We zijn al jaren een fan van Coolblue

Goede producten en servicegerichte medewerkers

Nou ik kan niet anders dan positief zijn. Zaterdag avond bestellen en zondag met fiets bezorgd. Ook handig dat je een sms krijgt dat ze met 15 min. bij je zijn.

Product besteld via internet en kon het dezelfde sag afhalen. Eenmaal bij de winkel zeer goed en vriendelijk geholpen

Snelle goede levering, bij eventuele problemen, ook snelle en goede service.

Top winkel vriendelijk personeel en wordt altijd goed geholpen

Super vriendelijk ontvangst. Personeel doet wat extra’s zoals het vragen of ze mee kunnen lopen naar de auto. Heel blij met hoe het is gegaan

Altijd goed, duidelijk en snel!

Top zelfs op zondag bezorgen ze

Coolblue heeft een groot, divers assortiment van artikelen. De producten die ik heb besteld zijn snel binnengekomen. Daarnaast word je goed geholpen als er problemen zijn.

Snelle levering en fijn dat ze artikelen ‘tweedekans’ aanbieden

Gemakkelijk bestellen en supersnel geleverd

Duidelijke info - inzicht in recensies- fijne site