Er zijn 29.602 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Vandaag besteld en de volengde dag geleverd. Coolblue komt zijn afspraak gewoon na.

Goede bezorging gehad

Bestellen is gemakkelijk en de levering binnen 24 uur

Prima service top

Hoewel het afhalen niet zo fijne ervaring was (het was druk maar een verkoper vond het invullen van een excel bestand langdurig belangrijker als de klanten weghelpen - als je alleen iets af komt halen mag je verwachten dat na 15 minuten buiten staat - dit duurde drie kwartier) is het heel fijn dat er veel voorlichting is na de aankoop.

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben blij dat een winkel van CoolBlue in Leiden aanwezig is.

Makkelijk besteld en binnen 24h bezorgd

Geen klachten, wordt altijd correct en vriendelijke geholpen.

Snelle levering met vriendelijk personeel.

Snel geleverd! Goede service!

Helder proces, supersnelle en correct uitgevoerde levering!

Helemaal top dit!

Snelle levering en komt afspraken na

Coolblue maakt zijn beloftes waar. Vandaag besteld morgen in huis is idd het geval. Wasmachine werd op de juiste plek gezet door vriendelijke medewerkers die ook nog enige informatie en tips gaven. Wasmachine zelf vlot aangesloten op WiFi en heeft al een paar programma s goed afgedraaid. Kortom tevreden over Coolblue.

Snelle levering en een mooie prijs voor 3 Google Nest rookmelders. Toen een van de melders defect is deze teruggestuurd en zelfs op zondag werd een nieuwe melder geleverd. Allemaal heeeel snel.

Super goede service! Het probleem werd goed opgelost. Door drukte duurde het wel langer dan normaal, maar ook daar werd je goed van op de hoogte gehouden.

Handig dat men zelf het afhaalpunt kunt bepalen

Goede service, chapeau!

Telefonisch onbereikbaar 4 x gelbeld om te vragen waneer ded crockpot weer op voorraad zou zijn en maar na 20 minuten maar weer opgehangen dus niemand gesporoken , uiteindelijk maar de importeur van Crockpot gebeld , die gaf aan dat ze onderweg waren . en opgegeven dat ik een mail zou krijgen als ze er weer zouden zijn. Nou nooit een mail gehad . maar wel op geluk er een kunnen betellen . Het is dat ik bonnen vaar mijn verjaardag kreeg van CB . maar voorlopig ben ik er klaafr mee. ingekakte service

Goede service na t niet bezorgen vd aanbieder

De philips waterkoker die ik bij jullie heb gekocht doet het goed. Ik kon ook 3 jaar garantie krijgen, maar de metalen behuizing laat m'n handen schrikken en 't ding maakt nogal wat lawaai. Dat laatste is wel goed juist.

Snel, deskundig, betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle service. Ervaring bij andere bedrijven zoals refurbished.nl ronduit slecht. Coolblie doet wat ze belooft.

Snelle levering en goede service

Alles wordt snel behandeld en geen problemen met het terug sturen van produkten.

Het was weer fantastisch? Waar begin ik? Schuldgevoelens. Vlak voor 11 uur 's avonds even snel een e-reader bestellen en dat apparaat de volgende dag in de vroege middag ontvangen. Hierdoor kon ik vrij vlot kennismaken met het product en zo ongeveer dezelfde dag een boek lezen. De service in combinatie met het product zijn zo fantastisch dat ik genoodzaakt ben om een grotere tas te kopen; de e-reader gaat gewoon iedere dag mee. Dank voor de service, al was het iets te snel. En excuses naar de personen die 's avonds laat voor mij in de weer zijn geweest.

Zo ontzettend fijn dat het product de volgende dag al in huis is. Grote complimenten voor de bezorger die belde voor bezorging.

Prima en snel

In de avond laat besteld en s ochtend om half 10 al afgeleverd thuis. Super snelle en fijne service!

Alles perfect maar dan in meer dan twee woorden.