Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.143 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede prijs, uitleg over product en de mogelijkheid tot op halen bij een winkel. Wat super relax is bijvoorbeeld ‘s avonds bestellen en de volgende dag al rond 09:00 een bericht dat de producten klaar liggen, supersnel dus. Eenmaal bij de winkel geef je je naam door en loop je door naar de afdeling afhalen. Hier word je naam door een lieftallige dame omgeroepen waarna deze ook snel de producten haalt, checked en afhandelt. Bij geen vragen zal de gemiddelde tijd van het bezoek Max 10 minuten zijn. Ook dit supersnel dus, wel makkelijk als je haast heb en als je je auto in de parking van de Zuidas heb staan. Als je blijft hangen en niet uit kijkt zijn de parkeerkosten duurder dan de aangeschafte producten. Maar uiteraard kan Coolblue hier niks aan doen. Al met al een betrouwbare, goedkope en ontzettend snelle shop die gewoon doet wat ze beloven. Dus… weer tot de volgende keer!

Bij Cool Blue wordt je niet behandeld als een klant waaraan verkocht moet worden. Ze helpen je met alle aandacht. De winkels zijn rustig doordat er niet overal dozen staan met producten. Een heerlijke winkel met top personeel!

De wachttijd in de winkel vond ik lang , ongeveer 30 minuten Voor de rest prima

Goede prijs en makkelijk besteld.

Supersnel, hele duidelijke info en ik krijg altijd een glimlach van de originele teksten.

Duidelijke correspondentie en levering volgens afspraak.

Goede informatie, snelle levering en goede service als nodig is.

Afspraken worden na gekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Alles altijd 100% naar wens

Prima snelle levering. Jammer dat het niet met de bakfiets is bezorgd

Gewoon snel goed en vriendelijke levering

Het was goed geregeld en snel bezorg

Koop niet vaak (vanwege de prijs) bij cb, maar elke keer zeer tevreden. Snelle levering, goede producten en zeer goede aftersales/klachtenafhandeling.

Prima geregeld tot nu toe

Snelle levering, makkelijk te bestelen en ook nog een track en trace code

Altijd goede service, mooie producten, snelle bezorging.

Zeer correct in alles.

Snelle bezorging, duidelijke uitleg over product. De productvideo's zijn extra prettig om een goede indruk te krijgen!

Snelle levering en goede service.

Altijd fijn qua website, uitleg, snelle levering en goede communicatie.

Heldere uitleg op de website over welke krultangen er allemaal te koop zijn. Waardoor ik een goede keuze heb gemaakt. Snelle levering en tevreden over mijn aankoop.

Gewoon goed. Duidelijke website en leveren conform afspraak

Op de dag zelf een laptop gereserveerd, die avond kunnen ophalen en super fijn geholpen!

Altijd fijne klantenservice en kwalitatief goede producten. Je krijgt snel antwoord en er staat iemand je altijd te woord waarbij diegene goed de tijd neemt om je te helpen. Ook mooi dat er tweedekansjes zijn, daardoor kunnen ook mensen die niet zoveel geld hebben iets nieuws kopen en duurzamer omgaan met de planeet.

Al geruime tijd klant en nog nooit problemen gehad. Altijd vriendelijk te woord gestaan en geen problemen met retouren of reparaties. Complimenten

Vriendelijk personeel en erg behulpzaam "alles voor een glimlach"is zeker van toepassing.

Ik ben heel blij met alle selectiemogelijkheden (filters) op de website. Zo is het makkelijk om te bepalen welke producten het meest geschikt zijn en hoef je alleen nog daaruit te kiezen. De levering is razendsnel en ik vond het leuk dat mijn pakje met een fiets kwam.

Duidelijke productinformatie en meetinstructies voor de vaatwasser. Levering volgens afgesproken tijdstip. Monteur kundig en vriendelijk. Goede uitleg.

Gewoon helemaal goed. Aardige bezorger die niet extreem veel haast heeft

Persoonlijke en onderscheidende benadering in de communicatie, uitgebreide informatieverstrekking, levering duurzaam op de fiets, zeer vriendelijke en betrokken medewerkers, altijd betrouwbaar bedrijf, advies over je aankoop.