Zoals gebruikelijk, bestellen gemakkelijk, levering snel, kwaliteit prima!
Geweldig met van tevoren een seintje wanneer jullie komen. En dat dat dan ook klopt:)
Makkelijk te bestelllen en volgende. dag geleverd. Ja, ik Ben tevreden met Coolblue....knolje hierboven werkt niet.
Ja, de dag erna in huis. Lenco cd/mp3 speler werkt op bluetooth in de auto. Ik had geen cd-speler meer. Ik kan nu mijn eigen cd's in de auto luisteren.
Hele fijne service met duidelijke bezorging en vriendelijke bezorger!
Duidelijke technische review van het coolblue team. Snelle levering
Tot gisteren ja/ok maar nu heb ik een versterker ontvangen terwijl ik een ijmachine had besteld. het retour process mag iets verbetered worden ( heb na 3 dagen nog geen ijsmachine of een mail van CB ontvangen) Zucht!
Verpakking en verzending prima inorden had ook niet anders verwacht van een professionele zaak
Beide jongens super aardig en top service!!!
Genoeg keuze op website, koelkast uitgezocht en de volgende dag keurig geleverd. En de oude meegenomen.!!
We genieten van het apparaat. Heerlijke koffie die het apparaat zet..
Zeer vriendelijk en effectief proces.
Op zaterdagavond een droger besteld en zondag begin van de middag bezorgd. Super!
Op tijd geleverd en prima product
Ja super blij met m.n senseo klein smalle niet zo bakbeest op m.n aardrecht en heerlijke cappuccino maken top gewoon
Je adverteerd met vandaag bestellen en morgen in huis???
Duidelijke informatie op website, makkelijk bestelproces, fantastische bezorging: snel, vriendelijk en perfect op tijd.
Top service! Volgende dag geleverd, met de fiets en een super vrolijke bezorger! Wel erg vroeg voor een weekend dag (8:30) moest ervoor mijn bed uit sprinten, ik lag nog te slapen, maar verder 10/10
De volgende dag direct geleverd. Vriendelijke bezorgers, goede service
Ja. Tweedekans (verpakking niet nieuw; wel mooie korting). Dankjewel Coolblue. Mooie machine zo'n MacStudio!
snel en correct geleverd, scherp geprijsd, dus geweldig voor elkaar.
Vriendelijk geholpen. Een glas water kreeg ik. Er werd goed naar me geluisterd. De medewerker had geduld.
Mijn verwachting was dat ik mijn al betaalde bestelling kon ophalen bij een balie en dat ik binnen 1 maximaal 2 minuten weer buiten zou staan. Die verwachting heb ik even moeten bijstellen. Vind het verder niet zo erg dat ik in een nagenoeg lege winkel 5 minuten moest wachten om een pakketje op te halen, maar op de tv-schermen die in de winkel hingen stonden zinnen met de boodschap dat je - dankzij de digitale wachtrij - sneller wordt geholpen. Naar mijn idee duurde het - dankzij de digitale wachtrij - juist langer voordat ik werd geholpen, omdat het hele systeem nogal omslachtig op mij overkwam en dat vond ik wel een beetje ironisch. Verder waren alle medewerkers heel erg aardig. (Hoewel ik echt geen hulp nodig heb om bij het scherm bij binnenkomst te selecteren dat ik een bestelling kom ophalen; dat kan ik prima zelf)
De bestelling waren 2 tweedekans machines, deze werden vakkundig geleverd door 2 medewerkers die de levering ondanks het warme weer met de nodige positiviteit soepel en veilig uitvoerenden.
Met cool blue ben ik tevreden. Maar met DHL ABSOLUUT NIET Ze hebben bij on niet eens aangebeld, het pakket (€393) zomaar bij de buren neergelegd, bij ons GEEN bericht achtergelaten. Dus al met al PUUR SLECHT
Snel en goed
Levering laat zeer teleurgesteld , vanwege inhuur monteur
De printer kwam maar niet. Klantenservice gebeld en ik zou dezelfde printer zondag 15-6 ontvangen De bestelde printer was zoek?! Ze stuurden het pakket zaterdag avond ingepakt met DHL mee Die bevestigden dat ik deze zondag idd geleverd zou krijgen. Maar omdat het pakket door toedoen in de DHL sorteerafdeling in een andere regio terecht is gekomen heb ik weer extra 1-3 dagen vertraging Deze printer is me niet gegund
Snel, duidelijk, makkelijk bestellen en ophalen, aftercare is optimaal dmv delen van kennis emails zoals hoe stel je je nieuwe tv in etc
Order snel en service gericht afgeleverd. Telefonische meldingen 2 uur en half uur voor aflevering