Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.147 recente reviews uit 4 bronnen.

Supersnel geleverd, eenvoudige bestelling en prima product.

Ik heb de universalchain 18 li zonder accu gekocht, omdat inde aanbieding een link stond voor een gratis accu via Bosch. dit is onjuist na mailen met Bosch. ik voel me misleid, bedrogen . Wat is U reactie? A. S. Meijer, (e-mailadres verwijderd)

Snelle levering, de volgende dag. Ook betrouwbaar dat het ook geleverd zou worden. Op de website veel keuzes en productuitleg.

De productinformatie klopt, er zijn keuze-wijzers beschikbaar, de producten worden op tijd en netjes afgeleverd, en ook de aftersales is goed. Eigenlijk niets te klagen dus.

Goede service, aardige aflevering

Ik kon mijn shoptegoed niet zien in mijn account, maar met één belletje was het opgelost en had ik de volgende dag mijn speaker in huis, met het openstaande shoptegoed verrekend. Fijne en snelle service!

Na veel goede ervaringen met Coolblue toch een mindere ervaring gehad. Defecte combimagnetron ontvangen (via PostNL ipv de eigen bezorgdienst als op de site aangegeven, dus kon ook zelf sjouwen) en weinig meedenkendheid van de klantenservice om een dergelijk zwaar apparaat om te ruilen. Jammer, dat gaat normaal toch beter bij Coolblue.

Snel en goed geleverd

Makkelijk bestelling te plaatsen. Snel geleverd.

Bestelling binnen 24 uur afgeleverd. Zeer vlot!

Het Printer kwam keurig binnen. Ook kreeg ik een mail hoe de printer aan te sluiten Dit is leuk als je windows of een smartphone gebruikt maar als linux gebruiker had ik er niet veel aan. Maar de beschrijving bij de printer was duidelijk. Wel was het wat uitzoeken hoe de scanner van de printer op linux te laten draaien wat iets minder soepel liep dan de printer zelf.

Goede communicatie, prijzen en bezorging. Goed dat ze tweedekans producten aanbieden.

Prima , vriendelijke bezorgers die je helpen

Super goed en snelle levering

Keurig op tijd bezorgd

Duidelijk, vriendelijk, persoonlijk en snel.

:-( Levertijd bleek aan eind van de bestelling niet zoals beloofd voor 23:59 besteld morgen bezorgd maar dagen later. :-) Installatie service prima

Altijd op tijd

Goede en snelle service tegen een goede prijs. Ik hou d’r van!

Het was een supersnelle levering

Zeer snelle levering. Alles is oke.

Duidelijke informatie over producten, mogelijkheden voor Tweedekans artikelen zijn erg fijn.

Geweldig! Snelle levering en goede service

Alles prima geregeld

Coolblue is super. Maar ik heb nog wat moeite met het apparaat. Zal wel wennen

Product dat ik zocht snel en voor een goede prijs in huis

Bestelling verloopt vlot. Levering volgens afspraak keurig op tijd.

Fijne site. Goede communicatie. Kloppend tijdsvenster en een bezorger die met plezier lijkt te werken. Ook nog levering via fiets (top!).

Oven besteld. Eerst komen jullie met een vriezer. Dan komt d even wel. Een dag later willen jullie nog eens met een oven komen. Ik druk op de link in de mail om klantenservice te bellen. Die werkt niet. Toch nummer opgezocht en 20 min in de wacht gehangen. Toen maar opgehangen en de chauffeur verteld dat we al een oven hebben toen hij belde.

Snel geleverd en op de fiets. Goede communicatie en de timing was ook erg duidelijk met kleine timeslot.