Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.147 recente reviews uit 4 bronnen.

Website erg gebruiksvriendelijk om producten met elkaar te vergelijken. Erg snelle levering. Wij zijn tevreden!

We hadden problemen met Solis Vac Prestige 575, opgestuurd voor reparatie, garantie termijn was verstreken en de oplossing van Cool Blue was. een tegoed bij Cool Blue voor het zelfde bedrag om eventueel een nieuwe te kopen.

We vertrouwen op jullie ,een woord een woord afspraak is afspraak geen misleidingen doen wat beloofd is en altijd open naar de klant toe

Ben zeer tevreden!

De extra uitleg bij alle onderwerpen is heel fijn

Voor Coolblue’s keuze gegaan qua e-reader. Niet per se omdat het Coolblue’s keuze was, maar omdat ik deze zelf ook al op het oog had. Fijn dat Coolblue niet per se het duurste product aanraadt, maar de keuze beargumenteert met een lijst plus- en minpunten, die vaak overeenkomt met wat ik zelf ook denk/vind. Levering zou eigenlijk de volgende dag zijn, maar dat ging niet lukken vanwege drukte. Tijdig daarvan op de hoogte gebracht, dus dat was heel netjes. Sowieso is zo’n super snelle levering wat mij betreft niet eens nodig.

Goed, altijd snelle levering

Producten worden uit eigen voorraad geleverd. Bij een garantie geval heb ik wat moeite gehad met het bereiken van de klantenservice.

Duidelijke site, goed assortiment, mogelijkheid van upgrade VVV cadeaukaart naar Coolblue cadeau kaart.

Snelle levering aan huis. Chapeau!

Zelfs op zondag ongelooflijk fijn als je echt iets direct nodig hebt.

Ik had een laptop besteld, de transactie ging erg snel en het pakketje was de volgende dag geleverd en dat was op een zondag.

Overzichtelijke site waar je meteen apparaten kunt vergelijken. zo was het makkelijk om een keuze te maken. snel geleverd, oude apparatuur meteen weg, en netjes aangesloten. Vriendelijke bezorgers. Dik tevreden

Vanuit je luie stoel iets kopen, keuze is reuze, je weet precies wanneer ze komen bezorgen.

Correcte en vlotte levering

Top gewoon - geef nooit een 10

Super snelle levering wan de wasmachine en een top service van de bezorgers die hem op de plek tillen en installeren. En de oude weer retour meenemen! Heel blij was wel even een dingetje voor een vrouw alleen, maar een betere service bestaat er niet! Dank!

Levering volgens afspraak! Artikelen zijn wat het moet zijn.

Goede service, snelle levering

Fijne webshop waar ze verstand van zaken hebben.

Bezorging is super. Snel, klantvriendelijk, stipt, reminder kwartier voor bezorging en de mogelijkheid recyclebels bij de bezorger in te leveren, zoals bv batterijen. Het bestelde product is ook prima

Makkelijk bestellen. Snelle en correcte levering. Ik zeg top!

Vaker besteld, en de service is echt altijd goed.

Heel goed en snel bezorgd

Ontzettend prettig en kundig geholpen door jullie medewerker. Inmiddels al een aantal grote en kleinere producten bij julllie besteld. Altijd met heldere telefonische uitleg alvorens de bestelling. Dat helpt mij als consument de goede keuze maken. Ik blijf graag klant bij coolblue! 💙

Erg goede service en producten

Snelle levering! In de avond besteld, volgende ochtend in huis.

Goede en snelle service Zelfde dag besteld- meteen kunnen ophalen

Uitstekende uitleg en zeer goede sevice.

Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen