Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.147 recente reviews uit 4 bronnen.

Prima aanbod, betaalgemak en snelle bezorging. Alleen klantenservice slecht bereikbaar.

Goede info, redelijke prijs, snelle levering

Telefonisch van alles beloofd maar dit kon in de winkel allemaal niet waargemaaakt worden in dit filiaal. Medewerkster kon mij ook niet helpen,was net nieuw maar ik kon ook niet iemand te spreken krijgen die er wel verstand van had want het was druk rn iedereen was bezig. Ook het aanbieden van overzetten gegevens in de advertentie van coolblue kon hier niet plaatsvinden. Zeer slecht service dus ,alles bij elkaar

Goede duidelijke website met veel informatie die helpt bij productkeuze. En snelle levering van bestelde artikelen.

Gewoon prima netjes geleverd zonder gedoe, kon t pakket goed volgen allemaal te doen!

Fijne klantenservice, zowel telefonisch als via mail. Goede aanbiedingen. Had een grote order, pakketjes kwamen zonder vooraankondiging apart, waardoor het lastig was om hier op te anticiperen. Gelukkig was er iemand thuis. Marketingtechnisch in orde want woordgrapjes, al kan ik het woord grap niet meer horen.

De website is heel duidelijk. Als ik een vraag heb ga ik naar de winkel en wordt ik altijd goed geholpen. En als een product gerepareerd moet worden is de procedure ook altijd heel duidelijk.

Top service en geweldig dat ze de oude koelkast en vriezer konden meenemen

Snel en vaak (een van de) goedkoopste

Ja super service altijd bij Coolblue

Goede uitleg omtrent de aankoop van mijn Garmin Venu SQ horloge. Medewerker was erg vriendelijk en straalde rust uit.

Ik had het senseo apparaat direct de volgende dag al in huis. Het werkt prima.

Bestelling geplaatst en krijg deze niet bezorgd omdat ze me gemist hebben. Alle andere bezorgers leggen het pakket bij mij neer. In de mail staat dat ik gebeld wordt als ik er niet ben, dit is nooit gebeurt. Al met al krijg ik een hele hoop mails voor 1 pakketje wat nog altijd niet afgeleverd is.

Ze leveren snel.Hebben een goede service. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Als er problemen waren, hebben ze dat voor ons altijd netjes en snel opgelost.

Snelle levering van het juiste product.

Het is super fijn dat je van tevoren producten kunt vergelijken, daardoor is het duidelijk zichtbaar wat de verschillen zijn. Fijn ook dat de monteurs de producten (tegen betaling) naar boven tillen en aansluiten!

Top service, drone overal uitverkocht maar bij coolblue de volgende dag bezorgd

Service goed behalve het verplicht bewaren van de doos gedurende 30 dagen. Erg onhandig en had ik graag vantevoren willen weten. Wachttijd bij klantenservice erg (te) lang.

Top service en goede prijs kwaliteit

In de winkel vriendelijke behulpzame medewerkers. Site gebruiksvriendelijk, snelle levering. Ruime mogelijkheid om bezorgtijd te kiezen

Goede kwaliteit producten en nooit problemen.

Fijne communicatie, als er iets onduidelijk is communiceren ze het meteen

Prima producten, die snel bezorgd worden.

Levering was goed

Goede ervaring met Coolblue, vragen over mijn product na levering waren snel beantwoord.

Geweldige service. Donderdag besteld, vrijdag in huis. Voldoende info over bestelde artikel. Vergeleken met anderen een topper!. Dankjewel CB. Petra

Gratis oordopjes niet te bestellen bij huawei. Datum geeft maart aan. Alles correct ingevuld verder. Geeft onjuiste sn code aan terwijl ik code op zowel doos als ook op telefoon heb gecontroleerd. Oplichterij van huawei blijkbaar!

Snel geleverd. Vriendelijke mannen die de droger kwamen brengen en op zolder zetten ondanks extreme hitte. Petje af.

Snelle service, ik kon mijn product meteen ophalen

Snelle nette service