Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.154 recente reviews uit 4 bronnen.

Super snelle levering bij top condities.

Snelle levering, goede service!

Makkelijke en overzichtelijke site, goede prijs en supersnelle levering 🚚 👍

Snel, betrouwbaar, erg goede service

Goed verpakt. Snelle levering

Top product en snel geleverd

Behulpzaam, vriendelijk, meedenkend

Snel, duidelijk en goede kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Ales verliep vlot , levering in een tijdspanne van een uur was ook een openbaring. Top, ga zo door!

Producten eenvoudig te vinden en te vergelijken in de webshop. Snelle levering, waarbij je ook de keuze hebt om in de winkel op te halen.

Bijna altijd vriendelijk en deskundig advies. Snel besteld en snel bezorgd. Helemaal top

Makkelijke bestelling en goede informatie over de levering van mijn nintendo switch. Ook prettig om een verzerkering te hebben voor 3 jaar. Ik ben helemaal tevreden, ga zo door :)

Altijd heldere website, waarop ik goed de producten kan vergelijken. Tweedekans aanbiedingen vind ik super! Altijd snel geleverd, vlotte communicatie.

Ik heb een iphone gekocht maar selecteerde per ongeluk de verkeerde maat. Via de vriendelijke behulpzame klantenservice kon ik mijn bestelling veranderen en het teveel betaalde bedrag stond ook gauw weer op mijn rekening. De levering met de fiets verliep ook vlot en volgens afspraak

Gewoon altijd goed, snel en netjes geleverd!

Een fijne printer makkelijk te installeren op windows 10 en 11 Geen cartridges meer nodig, inkt bijvullen d.m.v. flesjes is handig en werkt snel en dat zonder geknoei. Dan het dubbelzijdig afdrukken dat is ook handig en het bespaart papier Lang getwijfeld om deze printer te kopen maar ik heb er geen spijt van.

Bestelling op zondag 18:00 uur geplaats. Maandagochtend iets na 8:00 uur bezorgd. Makkelijk besteld en zo snel geleverd. Goed proces.

Snelle levering en juiste product

Altijd goed vertrouwd

Top bedrijf super afspraken alle verpakkingen materiaal nemen ze mee vriendelijk personeel

Heldere communicatie en snelle levering

Duidelijke site. Snelle levering

Bestelling werd snel en correct uitgevoerd.

Coolblue is met recht een van de populairste winkels. De no-nonsense aanpak t.o.v. klanttevredenheid is een verademing te noemen.

Was mijn eerste ervaring was blij verrast

Snel geleverd, heldere communicatie

Duidelijke website en op afgesproken tijd in huis.

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Positief: Tevreden met de aankoop, onder de indruk van aanpak klanttevredenheid, klantproces Coolblue. Minder: Servicemedewerker geeft onjuiste info over produkt, na aandringen checkt zij bij collega. Beter is dat zij erkent geen kennis van het produkt te hebben, wees eerlijk, en vermijd verwarring door onjuiste info te verstrekken.

Snel en goede levering