Er zijn 29.498 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Correct verzorgde bestelling

1 maand geleden

Artiekel besteld wat op voorraad zou zijn. Levering is al 3 keer uitgesteld en tot op heden niet duidelijk wanneer het artiekel word geleverd. Dus waardeloze service

1 maand geleden

Ik heb mijn product niet ontvangen, mijn kind zijn verjaardagscadeau was dit. Ik moet 5 dagen wachten tot ik een antwoord krijg ONBESCHOFT

Nog steeds niets ontvangen Senseo koffie apparaat Zonda besteld

1 maand geleden

Ik bestel eigenlijk bijna nooit bij coolblue. Nu 1 keer gedaan; pakket kwam zo dusdanig gedeukt binnen dat ik het product niet meer kon gebruiken. Een paar minuten na ontvangst heb ik het alweer als retour aangemeld. Ik heb een vervangend product gevraagd. Hopelijk komt die heelhuids binnen!

1 maand geleden

Snel besteld, op de fiets geleverd

1 maand geleden

Slechte service Lange wachttijden, van de telefoon worden afgegooid, slechte oplossing, Door fouten van jullie is de klant de dupe

Top service

1 maand geleden

Ja top alles snel geregeld... wat fijn om hier te bestellen ..

1 maand geleden

Netjes op tijd en oude machine meegenomen

1 maand geleden

Top, er kwam een vriendelijke persoon met onze bestelling aan de deur. Het was top afgeleverd en een duidelijke uitleg over het product, heel blij mee.

1 maand geleden

Marc van Coolblue Leeuwarden heeft mij echt goed geholpen. Die snapt wat servicegericht werken is.

1 maand geleden

Een mobiele airco dat ruim op voorraad was met andere producten werd pas 8 dagen later geleverd. En dit had niets met PostNL / DHL te maken.

1 maand geleden

Stofzuiger besteld. Miele Guard L1 parquet uitvoering. Verkeerde stofzuiger geleverd zonder deze borstel. Na 45 min in de wacht bij de klantenservice, werd mij verteld dat ik in de winkel kon ruilen. In Eindhoven was deze niet in voorraad (daar woon ik) maar in Den Bosch wel. Meteen naar Den Bosch gereden. Eenmaal in de winkel, sorry meneer maar deze stofzuiger met parquet borstel hebben wij helemaal niet. Het is een fout op onze website. Na lang aandringen heb ik verzocht dat ze de parquet borstel los zouden leveren, dit is uiteindelijk ook gebeurd. Ik bestelde altijd bij Coolblue omdat de service goed was, maar dat is wel echt was… alles voor een glimlach verdwijnt razendsnel op deze manier.

1 maand geleden

Goede service en behulpzaam personeel

1 maand geleden

Laatste bestelling nu nog niet binnen. Zou naar afhaal box gaan, kan nu ivm handtekening niet. Jullie hadden dat van te voren kunnen bedenken. Vandaag besteld en morgen in huis is dus niet zo, wek dan ook niet die verwachting.

1 maand geleden

Het gaat nog steeds even goed (of beter?) als jaren geleden. Houden zo!

alles verliep naar wens

1 maand geleden

Prima advies bij aanschaf Samsung mobiel.

1 maand geleden

Altijd goede producten en service

1 maand geleden

Mooi en goed product en ontzettend snelle verzending

1 maand geleden

Top geholpen, duidelijke uitleg en konden de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken

1 maand geleden

Ik zou het zooo fijn vinden eens een keer een ongeopende doos te ontvangen. Begrijp me goed, ik ben tegen verspilling, maar dit apparaat is teruggestuurd en opnieuw verpakt, het is weer wachten tot ik weet waarom, wij wonen in een dorp op enige afstand van een pakketophaalpunt...get the picture? Het lijkt allemaal te functioneren...maar toch..

1 maand geleden

Groot assortiment, prima kwaliteit en snelle levering

1 maand geleden

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en een telefoontje zoals beloofd. Product moest bij mijn schoonmoeder afgeleverd worden en zij was ook heel tevreden

1 maand geleden

Ik heb telefonisch advies gevraagd over wat voor externe harde schijf ik zou moeten nemen. Ben heel erg goed te woord gestaan en heb door zijn uitleg een goede keus kunnen maken.

1 maand geleden

Altijd goede service bij Coolblue. Al meerdere producten besteld. Duidelijke productomschrijving op de website, altijd super snel geleverd, netjes verpakt, vriendelijke en behulpzame bezorgers. Top!

Alles klopt.

1 maand geleden

Levering niet op afgesproken dag. Late melding en onduidelijke opsplitsing van order. Daarna bleek de helft defect te zijn. Terugsturen snel geregeld maar nog afwachten hoe snel de afwikkeling gaat. Nieuwe deel moet nog komen.

1 maand geleden

Altijd snel bezorgd, een hele goede site met de vergelijkingsoptie als uitblinker! Echt gewoon een 9/10.